Αυτοκτόνησε ο απαγωγέας του Οχάιο, που κρατούσε τρεις γυναίκες για μία δεκαετία
Τέλος στη ζωή του έβαλε ο Άριελ Κάστρο, που κρατούσε για μία δεκαετία δέσμιες τρεις γυναίκες στο σπίτι του και επρόκειτο να περάσει το υπόλοιπο του χρόνου του στη φυλακή. Ο 53χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του το βράδυ της Τρίτης.
Τέλος στη ζωή του έβαλε ο Άριελ Κάστρο, που κρατούσε για μία δεκαετία δέσμιες τρεις γυναίκες στο σπίτι του στο Κλίβελαντ και επρόκειτο να περάσει το υπόλοιπο του χρόνου του στη φυλακή.
Την αυτοκτονία ανακοίνωσε αξιωματούχος του σωφρονιστικού συστήματος του Οχάιο.
Ο 53χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του το βράδυ της Τρίτης, όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Τετάρτης. Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο Άριελ Κάστρο είχε αιχμαλωτίσει τρεις νεαρές γυναίκες μεταξύ 2002 και 2004, οι οποίες τότε ήταν 14, 16 και 20 χρονών.
Μετά από μία κόλαση που κράτησε μία δεκαετία, οι τρεις γυναίκες -και το μωρό της μίας, «καρπός» της σεξουαλικής κακοποίησης που είχαν υποστεί τα θύματα- απελευθέρωθηκαν σχεδόν τυχαία τον περασμένο Μάιο.
Ο Άριελ Κάστρο καταδικάστηκε την 1η Αυγούστου σε ισόβια συν 1.000 χρόνια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Συνταγές: Μικρή ωδή στη χορτόπιτα
- Ο Περσικός Κόλπος φλέγεται – Οι αγορές κρατούν την αναπνοή τους
- Παραπλανητικά SMS με στόχο το Fuel Pass
- Πότε αρχίζει το εορταστικό ωράριο για το Πάσχα
- Ποιοι σώζουν την… «τιμή» του χρυσού που κατρακυλάει
- «Νόμιμοι στόχοι» τα ισραηλινά και αμερικανικά πανεπιστήμια για το Ιράν
