Στο σφράγισμα επιχειρήσεων που δεν εξέδιδαν αποδείξεις προχώρησε το ΣΔΟΕ
Στο σφράγισμα επιχειρήσεων που δεν εξέδιδαν φορολογικά στοιχεία προχώρησε το ΣΔΟΕ. Συγκεκριμένα σε ελέγχους που πραγματοποίησε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος το τριήμερο 30/8 έως 01/9/2013 διαπίστωσε πως επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος που είχαν έδρα στις πόλεις Καλαμάτα, Βόλο, Τρίκαλα και Κομοτηνή δεν εξέδιδαν αποδείξεις και ως εκ τούτου προχώρησε σε 48ωρη αναστολή λειτουργίας τους.
Στο σφράγισμα επιχειρήσεων που δεν εξέδιδαν φορολογικά στοιχεία προχώρησε το ΣΔΟΕ.
Συγκεκριμένα σε ελέγχους που πραγματοποίησε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος το τριήμερο 30/8 έως 01/9/2013 διαπίστωσε πως επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος που είχαν έδρα στις πόλεις Καλαμάτα, Βόλο, Τρίκαλα και Κομοτηνή δεν εξέδιδαν αποδείξεις και ως εκ τούτου προχώρησε σε 48ωρη αναστολή λειτουργίας τους.
Πέραν της αναστολής λειτουργίας, το ΣΔΟΕ προχώρησε σε επιβολή διοικητικού προστίμου, στον καταλογισμό ν φόρων και στην υποβολή μηνυτήριας αναφοράς.
Σε δύο περιπτώσεις εφαρμόσθηκε η αυτόφωρη διαδικασία και οι υπαίτιοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Άρσεναλ – Μπόρνμουθ
- Σαμπαντέλ – Ολυμπιακός 12-17: Σπουδαία νίκη και προβάδισμα πρόκρισης στο Final-4 για τις «ερυθρόλευκες»
- Κατασχέθηκαν πάνω από 2.000 κροτίδες και φωτοβολίδες στη Σαλαμίνα – Πέντε συλλήψεις
- Κλιμάκιο της «Αποστολής» δίπλα σε αστέγους της Αθήνας
- Emily In Paris: Στην Ελλάδα τα γυρίσματα του 6ου κύκλου
- Ιερουσαλήμ: Η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός σε ζωντανή μετάδοση
