Την Τετάρτη η απολογία του 48χρονου που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 12χρονη
Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή Καστοριάς 48χρονος, που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων.
Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή Καστοριάς 48χρονος, που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων.
Ο κατηγορούμενος φέρεται να αναζητούσε τα υποψήφια θύματά του έξω από κατάστημα που διατηρεί στην πόλη. Λίγο πριν τη σύλληψή του φέρεται ότι αποπειράθηκε να ασελγήσει σε 12χρονο κοριτσάκι.
Οι αστυνομικές αρχές της Καστοριάς άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση όταν πύκνωσαν οι καταγγελίες γονιών εναντίον του 48χρονου.
Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε το απόγευμα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που απήγγειλε σε βάρος του κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επιδρομή της Ρωσίας στο Κίεβο κόβει την ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση
- Πόσο χρόνο θέλει ο εγκέφαλός μας για να αποφασίσει αν θα φάμε κάτι;
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Έρχεται παράταση στη νομιμοποίηση αυθαιρέτων
- Συνταγές: Φακές σούπα
- Κρίσιμη η κατάσταση στη Χιλή από τις φονικές πυρκαγιές – Πολλοί νεκροί, δάση και ολόκληρες πόλεις έγιναν στάχτη
