
Νεκρός εντοπίστηκε 33χρονος κρατούμενος στις φυλακές Φελλίου Γρεβενών
Νεκρός εντοπίστηκε την Τετάρτη το πρωί στο κελί του, στις φυλακές Φελλίου των Γρεβενών, ένας 33χρονος κρατούμενος. Όπως έγινε γνωστό, ο 33χρονος, που κρατείτο για υπόθεση ληστείας, βρέθηκε αναίσθητος από συγκρατούμενούς του, ξαπλωμένος στο κρεβάτι του. Αμέσως, ενημερώθηκαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και ο ελληνικής καταγωγής άνδρας διακομίστηκε στο ιατρείο των φυλακών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Νεκρός εντοπίστηκε την Τετάρτη το πρωί στο κελί του, στις φυλακές Φελλίου των Γρεβενών, ένας 33χρονος κρατούμενος. Όπως έγινε γνωστό, ο 33χρονος, που κρατείτο για υπόθεση ληστείας, βρέθηκε αναίσθητος από συγκρατούμενούς του, ξαπλωμένος στο κρεβάτι του.
Αμέσως, ενημερώθηκαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και ο ελληνικής καταγωγής άνδρας διακομίστηκε στο ιατρείο των φυλακών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γρεβενών, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί δεν εντόπισαν εξωτερικές κακώσεις.
Φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να δώσει η νεκροψία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συντάξεις: «Τσουχτερό» το κόστος των πλασματικών ετών ασφάλισης
- Ο Κώστας Μακεδόνας στην Ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη
- Μπαίνει σε καραντίνα η Εθνική του Κονγκό λόγω ‘Εμπολα
- Φιλιππίνες: Κατάρρευση κτιρίου υπό ανέγερση με 19 ανθρώπους να αγνοούνται
- Αρκάς: Η «καλημέρα» της Κυριακής
- Αστυνομικοί στην Πάτρα έσπασαν την πόρτα για να σώσουν γυναίκα που ξυλοκοπείτο άγρια από τον άνδρα της
