Η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα είναι παρούσα στην TV!
Πρόκειται για μία νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει η ηθοποιός και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή απόγευμα στον ΣΚΑΪ. Η εκπομπή «Χτύπα ξύλο» θα ασχολείται με την πρόληψη και αποφυγή των παιδικών ατυχημάτων. Στόχο έχει να ενημερώσει και εκπαιδεύσει τους γονείς με “διασκεδαστικό” τρόπο.
Θα παρουσιάζει τα επικίνδυνα σημεία σε όλους τους χώρους όπου μπορεί να δραστηριοποιείται ένα παιδί. Θα αναλύει τα συχνότερα ατυχήματα και θα προτείνει μέτρα προστασίας στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στη βόλτα, στο ταξίδι, και όπου αλλού κινούνται τα παιδιά.
Η παρουσίαση των θεμάτων γίνεται με άμεσο τρόπο και χιούμορ με τη βοήθεια σκηνών από αναπαράσταση, με συνεντεύξεις ειδικών και με συζητήσεις στο πλατό ανάμεσα στη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον πολιτικό μηχανικό με ειδίκευση στην παιδική ασφάλεια Δρ. Δημήτρη Γιαννακάκη.
Μόνιμοι συνεργάτες της εκπομπής η παιδοψυχολόγος- ψυχολόγος Δρ. Ασπασία Πάσπαλη και ο παιδίατρος Δρ. Άγης Τερζίδης.
Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σταύρος Στάγκος.
Συντελεστές : Αρχισυντάκτης : Μαρία Αθήνη.
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Ηλίας Αδάμης.
Σκηνογράφος: Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου
Παραγωγή : MSCOMM.
http://entertainment.in.gr/html/ent/704/ent.142704.asp
- Είναι τα λάθη ο δρόμος προς την επιτυχία;
- Πυρκαγιά σε αποθηκευτικό χώρο εκκλησίας στη Λιοσίων
- «Άνθρακες ο θησαυρός» τα μέτρα της κυβέρνησης για τα καύσιμα
- Συνταγή: Ζυμαρικά με φέτα και ντοματίνια
- Συναγερμός σε σχεδόν όλη την Ουκρανία λόγω ρωσικών επιθέσεων
- Ιράν: Μαίνεται ο πόλεμος, παρά τα λεγόμενα Τραμπ – Στο στόχαστρο μπαίνουν ενεργειακές υποδομές
