«Παλιόπαιδα» από τη Γαλλία στο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου
Σταματάμε να παίζουμε όταν μεγαλώνουμε ή μεγαλώνουμε επειδή σταματάμε να παίζουμε; Τα «Παλιόπαιδα» από τη Γαλλία προσπαθούν να απαντήσουν στο ερώτημα που διαχωρίζει το να μεγαλώνεις από τη μία και να ωριμάζεις από την άλλη. Η ταινία θα προβληθεί την Τρίτη 27 Αυγούστου στην Αίγλη Ζαππείου και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Σταματάμε να παίζουμε όταν μεγαλώνουμε ή μεγαλώνουμε επειδή σταματάμε να παίζουμε; Τα «Παλιόπαιδα» από τη Γαλλία προσπαθούν να απαντήσουν στο ερώτημα που διαχωρίζει το να μεγαλώνεις από τη μία και να ωριμάζεις από την άλλη. Η ταινία θα προβληθεί την Τρίτη 27 Αυγούστου στην Αίγλη Ζαππείου και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Η υπόθεση θέλει τον Τομά να έχει μόλις αρραβωνιαστεί την καλή του, Λόλα. Το ζευγάρι επισκέπτεται τους γονείς της, Ζιλμπέρ και Σουζάν, για να τους γνωρίσει και να τους ανακοινώσουν τα ευχάριστα νέα. Ο Ζιλμπέρ, παραιτημένος και απογοητευμένος από την συμβατική του ζωή, ως οικογενειάρχης, αντιμετωπίζοντας κρίση μέσης ηλικίας, προσπαθεί να πείσει τον μελλοντικό γαμπρό του να μην κάνει το ίδιο λάθος με εκείνον.
Οι δυο τους λοιπόν, ξεκινούν μαζί μια νέα ζωή γεμάτη κραιπάλες και περιπέτειες, πεπεισμένοι ότι η ελευθερία που ψάχνουν είναι κάπου… εκεί έξω!
Η ταινία του Άντονι Μαρσιανό άνοιξε το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου και πρωταγωνιστούν οι Αλέν Σαμπά, Μαξ Μπουμπλίλ, Σαντρίν Κιμπερλέν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Diamond League: Τεντόγλου και Τζένγκο δοκιμάζονται στο Μονακό
- Κόντρα Ανδρουλάκη – Μητσοτάκη για την ακρίβεια στη Βουλή – «Θα λάβει μέτρα ή θα συνεχίσει να «λυπάται και να θυμώνει»;»
- Ελάτε να μου μιλήσετε, δεν δαγκώνω: Ο Μπιλ Γουόρντ των Black Sabbath μιλά για τις μέρες του σε αναπηρικό αμαξίδιο
- Θεσσαλονίκη: Πτήση προς Σαράγεβο επέστρεψε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω επιθετικού επιβάτη
- «Τον βάλαμε σε τζετ και κάναμε κύκλους για να μην μας δουν» – Πώς η Λίβερπουλ του Κλοπ πήγε να πάρει τον Εμπαπέ
- Hurriyet: Πουλήθηκαν οι S-400 σε άλλη χώρα του Κόλπου – Εντός της ημέρας οι ανακοινώσεις
- BBC: «Στην Άρσεναλ με 40 εκατ. ευρώ ο Τζόλης»
- Η διατροφή που κρατά το κουνέλι σας υγιές, δραστήριο και χαρούμενο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442