Δύο συλλήψεις για τον ομαδικό βιασμό της φωτορεπόρτερ στην Ινδία
Δύο άτομα έχουν μέχρι στιγμής συλληφθεί για τον ομαδικό βιασμό της 22χρονης φωτορεπόρτερ στη Βομβάη. Πρόκειται για έναν 19χρονο που βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας από την Παρασκευή και για ένα ακόμη άτομο που συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οι Αρχές αναζητούν άλλους τρεις υπόπτους.
Δύο άτομα έχουν μέχρι στιγμής συλληφθεί για τον ομαδικό βιασμό της 22χρονης φωτορεπόρτερ στη Βομβάη.
Πρόκειται για έναν 19χρονο άνδρα που βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας από την Παρασκευή και για έναν ακόμη που συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οι Αρχές αναζητούν άλλα τρία άτομα.
Η επίθεση έγινε σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο υφαντουργίας στο Λόουερ Παρέλ, μια πρώην βιομηχανική περιοχή που είναι τώρα μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες συνοικίες της πόλης, με πολυτελή διαμερίσματα, εμπορικά κέντρα και μπαρ. Η γυναίκα βρισκόταν σε δημοσιογραφική αποστολή μαζί με έναν συνάδελφό της.
Το νέο κρούσμα ομαδικού βιασμού στην Ινδία έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ σιωπηλή διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε στη κέντρο της Βομβάης.
Η ασφάλεια των γυναικών στην Ινδία έγινε θέμα διεθνούς ενδιαφέροντος μετά τον ομαδικό βιασμό μιας 23χρονης φοιτήτριας μέσα σε λεωφορείο, τον περασμένο Δεκέμβριο στο Νέο Δελχί. Χιλιάδες Ινδοί ξεσηκώθηκαν και βγήκαν στους δρόμους. Η φοιτήτρια υπέκυψε στα τραύματά της δύο εβδομάδες αργότερα σε νοσοκομείο της Σιγκαπούρης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπλόσομγκεϊμ: «Εξαιρετικός ο Μπαρτζώκας, MVP ο Βεζένκοφ» – Τι είπε για Αταμάν και Final 4
- Τζον Νόλαν: Πέθανε ο ηθοποιός των Batman
- Δένδιας: Στο επιτηρητικό φυλάκιο «126» στον Έβρο ο ΥΠΕΘΑ
- Αποθέωση Γκουαρδιόλα για τον Σερκί: «Από τους πιο ταλαντούχους που έχω δει»
- Πειραιάς: Ανήλικοι πέταξαν κροτίδα μέσα σε λεωφορείο – Μία σύλληψη
- Ουκρανία και η Ρωσία αλληλοκατηγορούνται για πολλές παραβιάσεις της πασχαλινής κατάπαυσης του πυρός

