Δύο συλλήψεις στην Τρίπολη για παγίδευση ΑΤΜ
Για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής συνελήφθησαν στην Τρίπολη δύο άτομα, γιατί παγίδευσαν τραπεζικό μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜ). Οι συλληφθέντες είχαν τοποθετήσει στο μηχάνημα μηχανισμό που παγίδευε κατά την ανάληψη τα χρήματα μέσα στη θυρίδα εξαγωγής.
Για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής συνελήφθησαν στην Τρίπολη δύο άτομα, γιατί παγίδευσαν τραπεζικό μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜ).
Οι συλληφθέντες είχαν τοποθετήσει στο μηχάνημα μηχανισμό που παγίδευε κατά την ανάληψη τα χρήματα μέσα στη θυρίδα εξαγωγής.
Στη συνέχεια παρέμειναν σε κοντινό σημείο περιμένοντας κάποιον να πραγματοποιήσει συναλλαγή.
Ένας ανυποψίαστος πολίτης προσπάθησε να κάνει ανάληψη, αλλά θεωρώντας ότι η συναλλαγή δεν ολοκληρώθηκε, αποχώρησε.
Μετά την αποχώρηση του θύματος, οι δύο πήγαν στο ΑΤΜ για να πάρουν τα χρήματα, όμως και μόλις τα πήραν, οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν, αξιοποιώντας πληροφορίες για τη δράση τους.
Στην κατοχή τους βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, το οποίο είχε «παγιδευτεί» στον αυτοσχέδιο μηχανισμό, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Οι δύο ρουμάνοι, 35 και 22 ετών αντίστοιχα, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πώς η Microsoft ελπίζει να πετύχει «αρνητικές εκπομπές άνθρακα» έως το 2030
- Βέλγιο: Αθλητές έστηναν τουρνουά μπάσκετ για να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες
- Είχαν στήσει κλώνο κεραίας κινητής τηλεφωνίας, έστελναν παραπλανητικά sms και υπέκλεπταν τραπεζικές κάρτες
- Γροιλανδία: Έφτασαν οι πρώτοι στρατιώτες από την Ευρώπη – Ποιες χώρες συμμετέχουν στην αποστολή
- Αντί να πάρει, θα δώσει – Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον διεκδικεί την περιουσία του πατέρα της και βρέθηκε χρεωμένη 115.000 δολάρια
- Ισχυρή έκρηξη στην Ουτρέχτη – Πληροφορίες για τραυματία
