Η Σκάρλετ Γιόχανσον στο ρόλο της νταντάς μιας οικογένειας της υψηλής κοινωνίας. Η σκηνοθεσία ανήκει στους Σάρι Σπρίνγκερ Μπέρμαν και Ρόμπερτ Πουλτσίνι και στο πλευρό της Σκάρλετ εμφανίζονται οι: Πολ Τζιαμάτι, Λόρα Λίνεϊ, Νίκολας Αρτ και Κρις Έβανς. 25/8 13.30 Star
Αξιολόγηση: ✦✦✧✧✧
Αισθηματική κομεντί αμερικανικής παραγωγής 2007
Διάρκεια: 97’
Σκηνοθεσία: Σάρι Σπρίνγκερ Μπέρμαν, Ρόμπερτ Πουλτσίνι
Παίζουν: Σκάρλετ Γιόχανσον, Πολ Τζιαμάτι, Λόρα Λίνεϊ, Νίκολας Αρτ, Κρις Έβανς

Μόλις αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο με το πτυχίο της ανθρωπολογίας όμως η συνέντευξη που έδωσε για την πρόσληψή της σε μια μεγάλη εταιρία απέτυχε παταγωδώς. Έτσι η Άνι Μπράντοκ μόλις συνειδητοποίησε πως δεν διαθέτει ακόμη την αυτοπεποίθηση που απαιτείται για να τα βγάλει πέρα μόνη της.
Ενώ αναζητά τον… εαυτό της, μια απλή παρεξήγηση οδηγεί την Άνι στο κατώφλι της οικογένειας Χ.
Πρόκειται για μια αριστοκρατική οικογένεια του Μανχάταν, που έχει ανάγκη από νταντά για τον φασαριόζο Γκράιερ, τον 5χρονο γιο της οικογένειας.
Σύντομα η Άνι, που δέχεται τη δουλειά, συνειδητοποιεί πως αυτά που ο Γκράιερ χρειάζεται περισσότερο είναι αγάπη, στοργή και επιβεβαίωση. Όμως ο κύριος Χ είναι απορροφημένος με τις επιχειρήσεις του και τις ερωμένες του ενώ η κυρία Χ, ψηλομύτα και κακομαθημένη, βρίσκεται σε διαρκές… shopping therapy.
Φαίνεται τελικά πως η «καλή κοινωνία» δεν είναι και τόσο καλή ….

Κάντε Like στη σελίδα της Ψυχαγωγίας στο Facebook