Ένας 64χρονος στη Λαμία σκότωσε με καραμπίνα επίδοξο ληστή
Με την καραμπίνα στα χέρια περίμενε ένας 64χρονος ιδιοκτήτης εργοταξίου δύο άτομα, ηλικίας 58 και 42 ετών, που μπήκαν στο εργοστάσιο, την Κυριακή λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα, για να κλέψουν. Ο 64χρονος πυροβόλησε εναντίον τους, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τον 58χρονο, ενώ ακινητοποίησε και τον νεότερο δράστη.
Με την καραμπίνα στα χέρια περίμενε ένας 64χρονος ιδιοκτήτης εργοταξίου δύο άτομα, ηλικίας 58 και 42 ετών, που μπήκαν στο εργοστάσιο, την Κυριακή λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα, για να κλέψουν.
Ο 64χρονος όταν είδε τα δύο άτομα στον υπαίθριο χώρο του εργοταξίου, στο Σχηματάρι, και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες πυροβόλησε εναντίον τους, τραυματίζοντας τον 58χρονο στο αριστερό του πόδι, ενώ ακινητοποίησε και τον νεότερο δράστη.
Λίγο αργότερα, ο 58χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο ιδιοκτήτης του εργοταξίου, που είχε και στο παρελθόν πέσει θύμα διάρρηξης, είναι κάτοικος Αττικής, ενώ οι δύο δράστες κατοικούσαν στην Ασωπία Θηβών.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στον χώρο του εργοταξίου συνέλαβαν τον 64χρονο άνδρα, αλλά και τον 42χρονο επίδοξο ληστή, ενώ κατασχέθηκε και η κυνηγετική καραμπίνα.
Και οι δύο οδηγήθηκαν εισαγγελέα Θηβών, ο 64χρονος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ο 42χρονος με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τι ήταν τα Τέμπη τελικά;
- Γροιλανδία: Ομάδα Αμερικανών κοινοβουλευτικών και από τα δύο κόμματα στη Δανία – Ενάντια στα σχέδια Τραμπ
- Η Lucasfilm ψάχνει το δικό της new hope – Η Κάθλιν Κένεντι αποχωρεί από τον κόσμο του Star Wars μετά από 14 χρόνια
- Θεσσαλονίκη: Δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση ασκήθηκε στη μεθυσμένη οδηγό που πήρε σβάρνα 15 αυτοκίνητα
- Ουκρανία: Η ΕΕ διοχετεύει όλο και περισσότερη ενέργεια στη χώρα καθώς η Μόσχα πλήττει ενεργειακές υποδομές
- Δημήτρης Χορν: Η καταχνιά είναι βαριά και το αστέρι που οδηγεί δεν διακρίνεται




