«Αυτοψία» Μ.Βαρβιτσιώτη στις πύλες αναχώρησης του Πειραιά
Επισκέψεις στα πλοία που αναχωρούν από τις Πύλες του λιμανιού του Πειραιά πραγματοποιεί από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, πρώτη μέρα του Αυγούστου, ο αρμόδιος υπουργός Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Ο υπουργός μίλησε με επιβάτες και αξιωματικούς του Λιμενικού, ενώ άκουσε και τα παράπονα των οδηγών ταξί.
Επισκέψεις στα πλοία που αναχωρούν από τις Πύλες του λιμανιού του Πειραιά πραγματοποιεί από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, πρώτη μέρα του Αυγούστου, ο υπουργός Ναυτιλίας Μ.Βαρβιτσιώτης.
Ανάμεσα στα πλοία που επισκέφτηκε αιφνιδιαστικά ήταν το «Blue Star Δήλος» και το «Νήσος Μύκονος».
Ο υπουργός συνομίλησε με επιβάτες προκειμένου να ενημερωθεί για το εαν είναι ευχαριστημένοι από τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο λιμάνι και από τα μέτρα που έχουν ληφθεί από το Λιμενικό για τη μετακίνηση και την εξυπηρέτησή τους.
Στη συνέχεια βρέθηκε στο Λιμενάρχειο Πειραιά.
Νωρίτερα συνομίλησε και με ιδιοκτήτες ταξί που εξυπηρετούν επιβάτες κρουαζιερόπλοιων και σύμφωνα με πληροφορίες του εξέφρασαν παράπονα για την άδικη, όπως την χαρακτήρισαν, συμπεριφορά των αρμοδίων απέναντι τους, λέγοντας πως τους έχουν αποκλεισμένους σε ένα σημείο του λιμανιού.
Συνεργάτες του υπουργού ανέφεραν πως στόχος του είναι να τονιστεί το μήνυμα της ετοιμότητας και της ασφάλειας του λιμανιού από την πρώτη ημέρα του μήνα που παρατηρείται μαζική έξοδος των εκδρομέων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τιτανομαχία Καραλή – Ντουπλάντις στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου
- Θεσσαλονίκη: Κλήσεις σε 1.750 οδηγούς για παράνομο παρκάρισμα μπροστά σε κάδους – Πόσο είναι το πρόστιμο
- Μια αμήχανη κυβέρνηση παρακολουθεί την οικονομική κρίση να έρχεται χωρίς να κάνει τίποτα γι’ αυτό
- Σέρρες: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 44χρονου Σωτήρη – Αγνοείται από τον Ιανουάριο
- Παναθηναϊκός: Το κομβικό τάιμ-άουτ του Αταμάν που γύρισε το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα
- Τιμοτέ Σαλαμέ: «Ήμασταν μαζί τρία χρόνια, με παράτησε για τη Τζένερ» ισχυρίζεται πορνοστάρ

