Η ζωή είναι ωραία στο Instagram του Σύρου προέδρου
Ένας λαοφιλής ηγέτης και η σύζυγός του συναντούν ενθουσιώδεις και χαρούμενους οπαδούς τους: ποιος ηγέτης δεν θα ήθελε να προβάλλει αυτήν την εικόνα; Ο Μπασάρ αλ-Άσαντ και η σύζυγός του Άσμα απεικονίζονται ατσαλάκωτοι στις πιο πολλές φωτογραφίες του λογαριασμού της συριακής προεδρίας στο Instagram, ενώ σε όλη τη χώρα μαίνεται ένας πολύ σκληρός εμφύλιος.
Ένας λαοφιλής ηγέτης και η σύζυγός του συναντούν ενθουσιώδεις και χαρούμενους οπαδούς τους: ποιος ηγέτης δεν θα ήθελε να προβάλλει αυτήν την εικόνα;
Ο Μπασάρ αλ-Άσαντ και η σύζυγός του Άσμα απεικονίζονται ατσαλάκωτοι στις πιο πολλές φωτογραφίες του λογαριασμού της συριακής προεδρίας στο Instagram, ενώ σε όλη τη χώρα –και αυτό δεν το δείχνουν αρκετά οι φωτογραφίες- μαίνεται ένας πολύ σκληρός εμφύλιος.
Η προπαγανδιστική φύση του λογαριασμού είναι εμφανής. Ο Σύρος πρόεδρος και η σύζυγός απεικονίζονται κοντά στο λαό, σε δραστηριότητες της καθημερινότητας ,σε νοσοκομεία, με παιδιά και ηλικιωμένους και άλλους που μάλλον υπέφεραν από τον εμφύλιο.
Αλλά, όπως γράφει η Washington Post, στα σχόλια οπαδοί και αντίπαλοι του καθεστώτος μάχονται άγρια (λεκτικά τουλάχιστον) και οι χειριστές μάλλον δεν προλαβαίνουν να σβήνουν αρνητικά σχόλια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γερμανική βιομηχανία: «Παράλογοι οι εκβιασμοί με δασμούς για τη Γροιλανδία»
- ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 4-0: Με τέσσερα γκολ του Γιόβιτς η «Ένωση» (vid)
- Ανεβάζει ρυθμούς η ευρωζώνη – Ανησυχία για τα ομόλογα
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό (pic)
- ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 4-0 στο 79′, με τέσσερα τα γκολ του Γιόβιτς (vids)
- Το νομικό στοίχημα πίσω από τους δασμούς Τραμπ

