Με κέρδη 0,27% έκλεισε το Χρηματιστήριο την Πέμπτη
Σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν στο Χρηματιστήριο την Πέμπτη, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε τοποθετήσεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς.
Σε θετικό έδαφος έκλεισε το Χρηματιστήριο την Πέμπτη, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε τοποθετήσεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς.
Ο γενικός δείκτης σημείωσε άνοδο 0,27% στις 843,55 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 27,2 εκατ. ευρώ περίπου.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε υψηλότερα κατά 0,43% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε κατά 0,63%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών σημείωσε κέρδη 0,83%.
Ανοδικά κινήθηκαν 68 μετοχές, 56 πτωτικά και 21 παρέμειναν αμετάβλητες.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν πτωτικές τάσεις, ενώ μεικτή εικόνα εμφανίζει η Γουόλ Στριτ.
Στο Λονδίνο ο FTSE 100 ήταν χαμηλότερα κατά 0,35%, στο Παρίσι ο CAC 40 σημείωνε απώλειες 0,13% και στη Φρανκφούρτη ο DAX υποχωρούσε κατά 0,88%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε άνοδο 1,06% και στην Ιταλία πτώση 0,05%.
Στη Γουόλ Στριτ, ο Dow Jones υποχωρούσε κατά 0,24%, ο Standard & Poor’s 500 ήταν υψηλότερα κατά 0,06% και ο Nasdaq ενισχυόταν κατά 0,45%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ο Παναγόπουλος, η «σκουριά» και η δημόσια τοποθέτηση του Δικτύου Συνδικαλιστικού
- Το Ιράν καταδικάζει τη νομπελίστα Ναργκίς Μοχαμάντι σε άλλα επτά χρόνια φυλάκισης
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Οι αμοιβές του σμήναρχου και το κρυπτογραφημένο κινητό τηλέφωνο
- Γαλλία: Ο πρώην υπουργός Πολιτισμού Τζακ Λανγκ παραιτήθηκε λόγω έρευνας σχετικής με τον Έπσταϊν
- Moltbook: Το AI φτιάχνει τη δική του κοινωνία και εμείς παρακολουθούμε από απόσταση
- LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπέτις