Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή έλαβε ο επιχειρηματίας Β.Ρέστης
Προθεσμία μέχρι την Παρασκευή ζήτησε και πήρε από την ανακρίτρια ο επιχειρηματίας Βίκτωρας Ρέστης, ο οποίος κατηγορείται για υπεξαίρεση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Προθεσμία μέχρι την Παρασκευή ζήτησε και πήρε από την ανακρίτρια ο επιχειρηματίας Βίκτωρας Ρέστης, ο οποίος κατηγορείται για υπεξαίρεση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Ο επιχειρηματίας συνελήφθη το πρωί στο σπίτι του μετά από ένταλμα της ανακρίτριας κ. με σύμφωνη γνώμη των εισαγγελέων διαφθοράς για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
Η υπόθεση αφορά δάνειο 5,8 εκατομμυρίων ευρώ, που δόθηκε από την τράπεζα FBBank και το οποίο κατά την κατηγορία θεωρείτο επισφαλές.
Βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο, ο κ. Ρέστης δήλωσε στο ΒΗΜΑ FM ότι όταν η διοίκηση της τράπεζας αντελήφθη ότι επρόκειτο για κακό δάνειο προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς τις Αρχές.
Για την ίδια υπόθεση έχουν εκδοθεί άλλα δύο εντάλματα σε βάρος δύο ακόμη επιχειρηματιών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνεχίζεται το σίριαλ με Τετέ: «Η Γκρέμιο καταθέτει πρόταση αγοράς στον Παναθηναϊκό»
- ΚΚΕ: Αν ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση αναζητούν τραμπούκους, ας κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη
- Χρυσοχοΐδης: Αντικοινωνική συμπεριφορά και ακραίες ενέργειες από τους αγρότες
- Έλον Μασκ: Σάλος με σχόλιο του μεγιστάνα για 19χρονη που κινδύνευε με απέλαση
- Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με το Μαρούσι πριν τον Ολυμπιακό – Τα δεδομένα στο τριφύλλι με τη γρίπη Α
- Τρίγωνα, κάλαντα και καρφιά: Οι χριστουγεννιάτικες ευχές της Μπρίτνεϊ Σπίαρς έσταζαν φαρμάκι

