Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη Σάμο, έκαψε 600 στρέμματα δάσους
Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που έκαιγε σε απόκρημνο σημείο στην περιοχή της Ζωοδόχου Πηγής και έκαψε 600 περίπου στρέμματα δασικής έκτασης. Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς οι ισχυροί άνεμοι δημιουργούν αναζωπυρώσεις.
Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που έκαιγε σε απόκρημνο σημείο στην περιοχή της Ζωοδόχου Πηγής και έκαψε 600 περίπου στρέμματα δασικής έκτασης.
Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εθελοντές, άνδρες του στρατού ενώ έως το τελευταίο φως της ημέρας από αέρος επιχειρούσαν ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο.
Από το απόγευμα οι άνεμοι έχουν ενισχυθεί φτάνοντας τα 6 μποφόρ με αποτέλεσμα να υπάρχουν αναζωπυρώσεις.
Το μεσημέρι η Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Σάμου «χτένισε» την περιοχή για να δει αν τελικά υπάρχουν άλλοι αλλοδαποί όπως είχαν δηλώσει οι δύο που βρέθηκαν χθες το απόγευμα στο εκκλησάκι του Αϊ Γιαννάκη.
Τελικά βρέθηκε άλλος ένας άνδρας που δήλωσε ότι υπάρχει μια γυναίκα και ένα παιδί που έχουν κινηθεί προς άλλη κατεύθυνση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έρωτας τέλος: Μέγκαν Φοξ και MGK βάζουν ξανά «τελεία» στην σχέση τους μετά τη γέννηση της κόρης τους
- Σε δύσκολη θέση ο Τόμας Φρανκ στην Τότεναμ
- Επτά αγκάθια στην εύρεση ακινήτου
- Σχολεία: Οι ημερομηνίες εξετάσεων και κλήρωσης στα Πειραματικά, Πρότυπα και Ωνάσεια
- Ρόντο για Αντετοκούνμπο: «Γι’ αυτό είναι εκνευρισμένος…»
- Τσουκαλάς για ανάρτηση Μητσοτάκη: Η αλαζονεία έχει χτυπήσει κόκκινο


