Συνέχεια ανόδου στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα
Την τρίτη κατά σειρά άνοδο σημείωσε στο τέλος της πρώτης συνεδρίασης του χρηματιστηριακού πενθήμερου ο ευρύς δείκτης S&P των 500 μετοχών, με παράλληλη άνοδο και για τους δύο άλλους δείκτες του χρηματιστήριου μετοχών της Νέας Υόρκης.
Την τρίτη κατά σειρά άνοδο σημείωσε στο τέλος της πρώτης συνεδρίασης του χρηματιστηριακού πενθήμερου ο ευρύς δείκτης S&P των 500 μετοχών, με παράλληλη άνοδο και για τους δύο άλλους δείκτες του χρηματιστήριου μετοχών της Νέας Υόρκης.
Ο βιομηχανικός Dow Jones ενισχύθηκε οριακά 0,01% και ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση στις 15.545,47 μονάδες.
Η ισχνή κερδοφορία για τον όμιλο Mac Donald’s στέρησε από τον δείκτη κέρδη, εκτιμά ο χρηματιστηριακός ανταποκριτής του πρακτορείου Reuters.
Η ποσοστιαία άνοδος για τον δείκτη S&P ήταν τη Δευτέρα 0,2%, κλείνοντας στις 1.695,53 μονάδες. Ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq έκλεισε υψηλότερα 0,36% στις 3.600,39 μονάδες.
Σταθεροποιητικές τάσεις εμφάνισαν τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Δευτέρα. Ο γερμανικός DAX έκλεισε με οριακές απώλειες 0,01% στις 8.331,06 μονάδες, ο γαλλικός CAC 40 κέρδισε 0,4% στις 3.939,92 μονάδες, ενώ ο βρετανικός FTSE 100 υποχώρησε 0,1% στις 6.623,17 μονάδες.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη
- Μπάγερν-Παρί 1-1: Θριαμβευτές οι Γάλλοι, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League (vid)
- Άλμπερτ: «Δεν θα αφήσουμε τον Άταμαν να αλλάξει την κατάσταση, χωρίς να παίξει καλύτερο μπάσκετ»
- Γιορτή σήμερα 7 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]
- Σερέλης: «Δεν παίξαμε καλή άμυνα και δεχθήκαμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό»


