Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου η αναδιοργάνωση της Τράπεζας Κύπρου
Το πρόγραμμα αναδιοργάνωσης της Τράπεζας Κύπρου βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη και θα πρέπει να ολοκληρωθεί και να παρουσιαστεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, δήλωσε το Σάββατο ο μεταβατικός εκτελεστικός διευθυντής της τράπεζας Χρίστος Σορώτος.
Το πρόγραμμα αναδιοργάνωσης της Τράπεζας Κύπρου βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη και θα πρέπει να ολοκληρωθεί και να παρουσιαστεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, δήλωσε το Σάββατο ο μεταβατικός εκτελεστικός διευθυντής της τράπεζας Χρίστος Σορώτος.
Η διοίκηση της Τράπεζας Κύπρου, με επικεφαλής τον κ. Σορώτο, είχε σήμερα συνάντηση με κλιμάκιο της τρόικας, με επίκεντρο των συζητήσεων τα θέματα που αφορούν την αναδιάρθρωση της τράπεζας.
Σε δηλώσεις του ο κ. Σορώτος είπε «το πρόγραμμα αναδιοργάνωσης είναι σε συνεχή εξέλιξη με παρουσιάσεις σε όλες τις αρμόδιες αρχές και παράγοντες, με τους οποίους συζητάμε».
Όσον αφορά το χρόνο εξόδου της τράπεζας από το καθεστώς εξυγίανσης, ο κ. Σορώτος είπε ότι όλα βρίσκονται εν εξελίξει.
Σε ερώτηση πότε αναμένεται η τελική έκθεση της KPMG για το τελικό κούρεμα των καταθέσεων, ο κ. Σορώτος ανέφερε ότι αυτό αποτελεί αποκλειστική αρμοδιότητα της Κεντρικής Τράπεζας και πως η Τράπεζα Κύπρου δεν έχει σχέση με αυτό.
Τέλος, σε ερώτηση κατά πόσον θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις με την τρόικα, ο κ. Σορώτος είπε πως αναμένεται να υπάρξουν συναντήσεις και τις επόμενες ημέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δίκτυο αποχέτευσης: Επιδότηση έως 1.300 ευρώ για σύνδεση
- Τέμπη: Αγρυπνία στις εστίες του ΑΠΘ για τα 57 θύματα της τραγωδίας
- Η Μπενφίκα απαγόρεψε την είσοδο στο γήπεδό της σε πέντε οπαδούς για ρατσιστικές συμπεριφορές
- Μακρόν: Παρουσιάζει τη γαλλική πολιτική πυρηνικής αποτροπής σε βάση υποβρυχίων εν μέσω φόβων για την Ρωσία
- CAPITAL TANKERS Corp. IPO – A Historic Record for Greek Shipping
- Ιράν: Τύμπανα πολέμου στη Μέση Ανατολή, πού έχουν συγκεντρωθεί τα στρατεύματα των ΗΠΑ – Χάρτες και βίντεο


