Νεκροί 21 μαθητές στην Ινδία εξαιτίας τροφικής δηλητηρίασης
Τουλάχιστον 21 παιδιά κατέληξαν εξαιτίας τροφικής δηλητηρίασης που έπαθαν τρώγοντας δωρεάν σχολικό γεύμα στο κρατίδιο Μπιχάρ στην Ινδία. Άλλα εννέα παιδιά νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Τουλάχιστον 21 παιδιά κατέληξαν εξαιτίας τροφικής δηλητηρίασης που έπαθαν τρώγοντας δωρεάν σχολικό γεύμα στο κρατίδιο Μπιχάρ στην Ινδία. Άλλα εννέα παιδιά νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Τα παιδιά είναι ηλικίας μεταξύ 8 και 11 ετών.
Συνολικά νοσηλεύονται 27 παιδιά σε νοσοκομείο στην Πάτνα (ανάμεσά τους και οι εννέα μαθητές που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση), όπως και ο μάγειρας.
Το γεύμα είχε ετοιμαστεί στην κουζίνα του σχολείου. Η πρώτη εξέταση δείχνει πως στο ρύζι που έφαγαν τα παιδιά υπήρχε ουσία που χρησιμοποιείται σε εντομοκτόνα. Εκτιμάται πως τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν δεν είχαν πλυθεί όπως έπρεπε.
Associated Press
- Επέστρεψε το ισπανικό έθιμο Las Luminarias: Άλογα πηδούν μέσα από φλόγες και κατοικίδια πηγαίνουν εκκλησία
- «Ήμασταν η π@@@@να με το εξώγαμο»: Ο Δημήτρης Σταρόβας εξομολογείται – Ο βιολογικός πατέρας, η εγκατάλειψη, το στίγμα και το σοκ
- Μπολόνια – Φιορεντίνα 1-2: Οι «βιόλα» αισιοδοξούν ενόψει συνέχειας μετά το διπλό-κλειδί
- Το τραγούδι του Σωκράτη Φάμελλου στην κοπή πίτας [βίντεο]
- «Καρφιά» από Αταμάν στους παίκτες: «Κάποιοι χάλασαν το σύστημα και δεν αξίζουν να παίζουν εδώ» (vid)
- Τσουκαλάς: «Όρος αναγέννησης της χώρας να πάει η Νέα Δημοκρατία στην αντιπολίτευση»