Ανοδικές τάσεις στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη
Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη, με τους επενδυτές να στρέφουν την προσοχή τους στη Βουλή, όπου σήμερα θα ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο, εν μέσω κινητοποιήσεων των συνδικάτων.
Θετικό κλίμα επικρατεί στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη, με τους επενδυτές να στρέφουν την προσοχή τους στη Βουλή, όπου σήμερα θα ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο.
Στις 16:00 ο γενικός δείκτης σημείωνε άνοδο 1,85% στις 833,77 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 31,7 εκατ. ευρώ περίπου.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης ήτα υψηλότερα κατά 1,96% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης σημείωνε άνοδο 1,44%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών σημείωνε κέρδη 0,18%.
Ανοδικά κινούνταν 85 μετοχές, 34 πτωτικά και 26 παρέμεναν σταθερές.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν ανοδικές τάσεις, ενώ σε αρνητικό έδαφος κινείται η Γουόλ Στριτ λίγο μετά την έναρξη των συναλλαγών.
Στο Λονδίνο ο FTSE 100 ήταν υψηλότερα κατά 0,16%, στο Παρίσι ο CAC 40 σημείωνε κέρδη 0,44% και στη Φρανκφούρτη ο DAX ενισχυόταν κατά 0,45%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε άνοδο 0,44% και στην Ιταλία 1,34%.
Στη Γουόλ Στριτ, ο Dow Jones υποχωρούσε κατά 0,21%, ο Standard & Poor’s 500 κατά 0,37% και ο Nasdaq κατά 0,25%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Προσωρινά κρατούμενος ο 19χρονος που ήταν μαζί με τον 20χρονο το βράδυ της δολοφονίας του στη Καλαμαριά
- Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου: Όγδοος ο Μέρλος στον τελικό του ύψους
- Βρετανία: Σε έξαρση η μηνιγγίτιδα με 34 κρούσματα – Ουρές φοιτητών για να εμβολιαστούν
- Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
- Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Για «μυστήριο» μιλάει το Axios – CIA και Μοσάντ αναζητούν τα ίχνη του νέου ηγέτη του Ιράν
- Gen Z: Ξεκάθαρο πλέον το μήνυμα στους εργοδότες – Πού πρέπει να επενδύσουν για να κερδίσουν
