Συλλαλητήριο πραγματοποίησε η ΑΔΕΔΥ κόντρα στο πολυνομοσχέδιο
Συλλαλητήριο πραγματοποίησε η ΑΔΕΔΥ το βράδυ της Δευτέρας στο Σύνταγμα ενάντια στη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις στο Δημόσιο εν όψει της συζήτησης και ψήφισης του πολυνομοσχεδίου. Ακολούθησε συναυλία συμπαράστασης στο χώρο της πλατείας Συντάγματος. Κλειστοί παραμένουν οι δρόμοι στο κάτω μέρος της πλατείας (Φιλελλήνων), αλλά διεξάγεται κανονικά η κίνηση στους υπόλοιπους δρόμους. Γενική απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την Τρίτη.
Συλλαλητήριο πραγματοποίησε η ΑΔΕΔΥ το βράδυ της Δευτέρας στο Σύνταγμα ενάντια στη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις στο Δημόσιο εν όψει της συζήτησης και ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.
Ακολούθησε συναυλία συμπαράστασης στο χώρο της πλατείας Συντάγματος, με την εθελοντική συμμετοχή μουσικών σχημάτων και καλλιτεχνών.
Κλειστοί παραμένουν κατά τη διάρκεια της συναυλίας οι δρόμοι στο κάτω μέρος της πλατείας (Φιλελλήνων), αλλά διεξάγεται κανονικά η κίνηση στην οδό Σταδίου και στη Λεωφόρο Αμαλίας, καθώς γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω της οδού Βασ.Γεωργίου.
Εξαιτίας της συγκέντρωσης το κέντρο παρέμεινε κλειστό, ενώ διεκόπη η λειτουργία των σταθμών του μετρό Μετρό Ευαγγελισμός, Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο.
Οι κινητοποιήσεις των συνδικάτων ενάντια στο πολυνομοσχέδιο κορυφώνονται την Τρίτη, με την 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
Η κεντρική συγκέντρωση των συνδικάτων θα γίνει στις 11 το πρωί στην Πλατεία Κλαυθμώνος
Στο Σύνταγμα στις 7 το βράδυ της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί κοινό συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.
Bασικό αίτημα των κινητοποιήσεων είναι να μη ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο, που, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ, «αποτελεί ταφόπλακα για το σύνολο των εργαζομένων της χώρας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Εκλογές ζητά η αντιπολίτευση – «Δεν μπορεί να συνεχίσει αυτή η κατάσταση»
- Μασκισμός: Πώς ο Έλον Μασκ αναδιαμορφώνει τον κόσμο
- Αταμάν για τη «διαβολοβδομάδα» στην Ισπανία: «Για εμάς είναι σαν ένα Final Four…»
- Διάχυση ευθυνών από Μητσοτάκη για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – Ελληνική παθογένεια «βαπτίζει» το ρουσφέτι της κυβέρνησης – Τι είπε για την ασυλία βουλευτών
- Τα σενάρια, οι επαφές και τα κλεισμένα deals που έρχονται στη Euroleague
- Μαρούσι: Συνελήφθη ο σύζυγος της 27χρονης που έπεσε δύο φορές στο κενό από το διαμέρισμά της

