Η Ρεάλ έδωσε 38 εκατ. ευρώ για τον Ιγιαραμέντι
Στη Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άσιερ Ιγιαραμέντι, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή και επίσημα σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Σοσιεδάδ, Χοκίν Απεριμπάι. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του συλλόγου της Βασκονίας, η Βασίλισσα, που επίσης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του 23χρονου μέσου, κατέβαλε στην Ισπανική Ποδοσφαιρική Λίγκα (LFP) τη ρήτρα ύψους 38 εκατομμυρίων ευρώ για την αποδέσμευση του διεθνούς με την εθνική Ελπίδων της Ισπανίας άσου.
Στη Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άσιερ Ιγιαραμέντι, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή και επίσημα σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Σοσιεδάδ, Χοκίν Απεριμπάι.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής του συλλόγου της Βασκονίας, η «βασίλισσα», που επίσης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του 23χρονου μέσου, κατέβαλε στην Ισπανική Ποδοσφαιρική Λίγκα (LFP) τη ρήτρα ύψους 38 εκατομμυρίων ευρώ για την αποδέσμευση του διεθνούς με την εθνική Ελπίδων της Ισπανίας άσου.
Οι άνθρωποι των «μερένγκες» βλέπουν στο πρόσωπο του Ιγιαραμέντι τον μακροπρόθεσμο αντικαταστάτη του Τσάμπι Αλόνσο, ακόμη ενός πρώην παίκτη της Σοσιεδάδ, ο οποίος τον Νοέμβριο θα είναι 32 ετών, και ο νεαρός άσος θα δώσει «μάχη» για μια θέση στο αρχικό σχήμα με τον Γερμανό Σάμι Κεντίρα και τον Κροάτη Λούκα Μόντριτς.
Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι ο Ιγιαραμέντι συμφώνησε να υπογράψει εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα παρουσιαστεί το Σάββατο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», αφού περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Capital Link Forum – Βρέντζος: Η Alter Ego Media αντιπροσωπεύει το νέο επενδυτικό αφήγημα στο ΧΑ
- Αγρότες στο in: «Μας δίνουν συνεχώς υποσχέσεις – Αν τους αφήσουμε, θα μας τελειώσουν»
- Super League: Όλα τα ντέρμπι του β’ γύρου – Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
- Καραμανλής: Τα «μάτια» του Μαξίμου στον πρώην πρωθυπουργό και τους αγρότες
- Ο Κόντε(ς) και ο «βασιλιάς» της Νάπολι
- Οι εργαζόμενοι στο μουσείο του Λούβρου αποφάσισαν να προχωρήσουν σε απεργία διαρκείας – Πότε ξεκινά




