Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Νέρι Καστίγιο υπέγραψε για ένα χρόνο στη Ράγιο Βαγιεκάνο

Ο Νέρι Καστίγιο υπέγραψε για ένα χρόνο στη Ράγιο Βαγιεκάνο

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του Άρη, Νέρι Καστίγιο,  υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ράγιο Βαγεκάνο και εν συνεχεία ο Ισπανικός σύλλογος προχώρησε στην παρουσίαση του παίκτη. Αυτός θα είναι ο 11ος ποδοσφαιρικός σταθμός στην καριέρα του βραχύσωμου επιθετικού και το ερώτημα είναι εάν στα 29 του... έβαλε μυαλό!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του Άρη, Νέρι Καστίγιο, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ράγιο Βαγεκάνο και εν συνεχεία ο Ισπανικός σύλλογος προχώρησε στην παρουσίαση του παίκτη. Αυτός θα είναι ο 11ος ποδοσφαιρικός σταθμός στην καριέρα του βραχύσωμου επιθετικού και το ερώτημα είναι εάν στα 29 του… έβαλε μυαλό!

Ο Καστίγιο, μετά τις Ντανούμπιο, Ολυμπιακό, Σαχτάρ, Μάντσεστερ Σίτι, Ντνιέπρ, Σικάγο Φάιερ, Άρη, Πατσούκα και Κλουμπ Λεόν, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με την Ράγιο Βαγεκάνο. Ο Μεξικανός φορ, μετά την παρουσίασή του από τους Ισπανούς προέβη σε δηλώσεις, αναφορικά με τη νέα του ομάδα.

«Είχα τη δυνατότητα να πάει και σ’ άλλους συλλόγους, αλλά αποφάσισα να έρθω εδώ, λόγω της αγάπης που μου έδειξαν», είπε αρχικά.

Για την συνομιλία με τον προπονητή: «Μίλησα με τον προπονητή λίγο σήμερα το πρωί, αλλά θα μιλήσουμε πολύ περισσότερο στη συνέχεια. Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που του αρέσει να κερδίζει, και θα προσπαθήσω να το κάνω στο μέγιστο βαθμό τώρα, για να φτάσουμε με την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τις φιλοδοξίες του: «Πλέον βρίσκομαι στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και φυσικά αυτό που θέλω όσο τίποτα, είναι να έχω μια καλή σεζόν και να βρεθώ στη Βραζιλία του χρόνου».

Κλείνοντας υποστήριξε: «Όταν με πούλησε ο Ολυμπιακός στην Ουκρανία είχα τη δυνατότητα να έρθω στη Ισπανία, αλλά τότε δεν ήξερα πως θα εξελίσσονταν τα πράγματα. Πάντα ήθελα να αγωνιστώ στην Ισπανία όμως, και τώρα ένα όνειρο πραγματοποιείται».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024