Πρόωρος αποκλεισμός για Βίκυ / Πέννυ στο Grand Slam του Γκστάαντ
Με άδοξο τρόπο αποχαιρέτισε το Grand Slam του Γκστάαντ η Εθνική ομάδα Μπιτς Βόλεϊ, των Βίκυς Αρβανίτη και Πέννυς Καραγκούνη, καθώς ηττήθηκε με 2-0 (21-19, 21-17) από τις Αυστριακές Χάνσελ / Σχιζενχάφερ και δεν μπόρεσε να περάσει στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης. Βίκυ και Πέννυ έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο σετ του αγώνα, όπου προηγήθηκαν με 8-4 και 17-14, χωρίς, ωστόσο, να μπορέσουν να κρατήσουν το προβάδισμα μέχρι τέλους.
Με άδοξο τρόπο αποχαιρέτισε το Grand Slam του Γκστάαντ η Εθνική ομάδα Μπιτς Βόλεϊ, των Βίκυς Αρβανίτη και Πέννυς Καραγκούνη, καθώς ηττήθηκε με 2-0 (21-19, 21-17) από τις Αυστριακές Χάνσελ / Σχιζενχάφερ και δεν μπόρεσε να περάσει στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης.
Βίκυ και Πέννυ έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο σετ του αγώνα, όπου προηγήθηκαν με 8-4 και 17-14, χωρίς, ωστόσο, να μπορέσουν να κρατήσουν το προβάδισμα μέχρι τέλους.
Στο β’ σετ οι δύο ομάδες συμβάδισαν μέχρι το 15-15, αλλά και πάλι στο φινάλε το «δίδυμο» από την Αυστρία είχε τις λύσεις για να πάρει τη νίκη και το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό.
Νωρίτερα, Βίκυ και Πέννυ είχαν κάνει ένα καλό ξεκίνημα στα προκριματικά, κερδίζοντας τις γαλλίδες Μενισιέ / Μπαρντουιγέ με 2-0 (21-09, 21-13) στον πρώτο αγώνα επί ελεβετικού εδάφους.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάνει πρόταση στον Αιγύπτιο στράικερ της Λίβερπουλ. Νέο μπάσιμο της Αλ Ιτιχάντ για την απόκτηση του παίκτη
LIVE: ΑΕΚ – Μπανταλόνα. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Μπανταλόνα για τα προημιτελικά του Basketball Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
Η ιστορία του Έντιν Τζέκο, δεν είναι απλώς μια αθλητική διαδρομή, είναι ένας θρίαμβος της ζωής απέναντι στον θάνατο. Στα 40 του χρόνια, το «παιδί του πολέμου», ο λαβωμένος ηγέτης της Βοσνίας δεν οδήγησε απλώς τη χώρα του στο Μουντιάλ, οδήγησε τις μνήμες μιας ολόκληρης γενιάς στο φως.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά μπορεί να επιλέξει αλλοδαπούς ρέφερι για τα ντέρμπι της Super League, όμως άλλαξε τακτική σχετικά με την παρουσία του στα γήπεδα των αγώνων
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας