Επιβεβαίωσε η Marussia τις δοκιμές με τον Tio Ellinas
Η πρώτη ελληνική παρουσία στη Formula 1 γίνεται πραγματικότητα, με τις δοκιμές του Ευτύχιου Έλληνα στο κόκπιτ της Marussia.
Η Marussia επιβεβαίωσε το ντεμπούτο του Tio Ellinas στη Formula 1, με μονοήμερο δοκιμών, στην πίστα του Silverstone.
Ο Ελληνοκύπριος (Ευτύχιος Έλληνας), πρωτοπόρος της βαθμολογίας του GP3, θα έχει συμμετοχή στις δοκιμές νέων πιλότων που θα κάνουν οι ομάδες από 17 έως 19 Ιουλίου, στη Μ. Βρετανία.
Τις υπόλοιπες δύο ημέρες, η Marussia θα κάνει δοκιμές με τον αναπληρωματικό πιλότο της, Rodolfo Gonzalez.
Ο 21 ετών Τ. Ellinas, κέντρισε το ενδιαφέρον της ομάδας, καθώς στα μισά του φετινού πρωταθλήματος προηγείται στην κατάταξη οδηγών με 19 βαθμούς περισσότερους από τον Facu Regalia που ακολουθεί στη δεύτερη θέση.
auto.in.gr
- «Τα λεφτά τον σκότωσαν» – Τι είπε στην κατάθεσή της η μητέρα του 27χρονου που δολοφονήθηκε στη Νέα Πέραμο
- Θα μπορούσε να είναι ο… Ρόκι Φέρντιναντ – Η πυγμαχία, ο Τζόσουα και… 100 εκατ. λίρες
- Μετανάστευση: Σύγκρουση δύο κόσμων στην Ευρώπη – Οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή
- Πανιώνιος – Μπεσίκτας 74-114: Ολοκλήρωσε τα παιχνίδια του στο EuroCup με βαριά ήττα…
- Ο Τραμπ οδεύει προς επίσημη άρση των περιορισμών για τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου
- Μεξικό: Τρεις νεκροί και έξι τραυματίες από έκρηξη αγωγού πετρελαίου


