Επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο της Φεβρωνίας Πατριανάκου
Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός με γκαζάκια εξερράγη το βράδυ της Παρασκευής στην είσοδο του πολιτικού γραφείου της βουλευτού της ΝΔ Φεβρωνίας Πατριανάκου, στον 7ο όροφο κτιρίου στην οδό Ακαδημίας 41 στην Αθήνα. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.
Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός με γκαζάκια εξερράγη το βράδυ της Παρασκευής στην είσοδο του πολιτικού γραφείου της βουλευτού της ΝΔ Φεβρωνίας Πατριανάκου, στον 7ο όροφο κτιρίου στην οδό Ακαδημίας 41 στην Αθήνα.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.
Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από την κρατική ασφάλεια.
«Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την εμπρηστική επίθεση στο γραφείο της βουλευτού του κόμματός μας κας Φεβρωνίας Πατριανάκου. Απόπειρες εκφοβισμού του πολιτικού κόσμου δεν περνούν. Οι εκφραστές της βίας θα ηττηθούν. Η νομιμότητα θα κυριαρχήσει», τονίζεται σε ανακοίνωση του γραφίεου Τύπου της ΝΔ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το κλειδί για να βγάλεις χρήματα από τον χρυσό είναι η αστάθεια, λέει έμπορος πολύτιμων μετάλλων
- Διατροφή: Μπορούμε να απολαύσουμε και πάλι το φαγητό;
- Καιρός: Βροχές σε όλη τη χώρα και αφρικανική σκόνη σε νότια και δυτικά – Πέφτει η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πώς τα διαζύγια και οι singles ανεβάζουν τα ενοίκια – Η νέα πραγματικότητα της στέγης
- Ο Φάρος της Αλεξάνδρειας παίρνει «σάρκα και οστά» με τη βοήθεια της τεχνολογίας: Το θαύμα που ξαναχτίζεται σε 3D
- Αυτό που διαβάζουν οι άνδρες: Η επιστήμη ξέρει τι βιβλία τους αρέσουν


