Απλήρωτος ο Nico Hulkenberg, σε δεινή οικονομική θέση η Sauber
Σοβαρά οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει η Sauber, περιμένοντας εναγωνίως την απάντηση και την υπογραφή ενός στρατηγικού επενδυτή.
Ο Nico Hulkenberg είναι το πρώτο θύμα της οικονομικής κρίσης που βιώνει η Sauber. H ελβετική ομάδα της Formula 1 σταμάτησε την εξέλιξη της, ήδη μη ανταγωνιστικής, C32 και οι προμηθευτές παραμένουν απλήρωτοι.
Το ίδιο και ο Nico Hulkenberg ο οποίος ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και στο Silverstone τερμάτισε στη δέκατη θέση.
Η επικεφαλής της ομάδας, Monisha Kaltenborn, επιβεβαίωσε εν μέρει την κατάσταση, λέγοντας ότι «… είναι αλήθεια πως στην παρούσα φάση αντιμετωπίζουμε πρόβλημα. Θα το αντιμετωπίσουμε όμως και σίγουρα θα είμαστε εδώ μέχρι το τέλος της σεζόν».
Στην Sauber περιμένουν με αγωνία την απάντηση ενός νέου επενδυτή, που πιστεύεται ότι είναι ο ρωσικός κολοσσός φυσικού αερίου, η Gazprom.
auto.in.gr
- Προειδοποίηση για την κακοκαιρία Byron: «Δεν έχει τελειώσει» – Οι επτά περιοχές που θα σαρώσει
- Πληθαίνουν οι ενδείξεις – Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα δείχνει να προστατεύει από την άνοια
- World Athletics: Τέλος στην αδικία των διαδρόμων
- Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Είμαι 120 κιλά, άμα συνεχίσω θα φράξουν όλα»
- Gen Alpha μεγαλώνει στο χάος της παραπληροφόρησης – Ενημερώνεται, δυσπιστεί, αγχώνεται για το μέλλον
- Κεντρική Μακεδονία: Στα αγροτικά μπλόκα στην Κεντρική Μακεδονία κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ


