Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διεθνές συνέδριο Θεραπευτικής Yoga και Pilates στην Αθήνα

Διεθνές συνέδριο Θεραπευτικής Yoga και Pilates στην Αθήνα

Ένα πρωτοπόρο συνέδριο αφιερωμένο στην θεραπευτική εφαρμογή των εναλλακτικών τρόπων άσκησης Yoga και Pilates θα πραγματοποιηθεί 28-30 Ιουνίου στην Αθήνα, στον χώρο του Τhe Hub Events.

Ένα πρωτοπόρο συνέδριο αφιερωμένο στην θεραπευτική εφαρμογή των εναλλακτικών τρόπων άσκησης Yoga και Pilates θα πραγματοποιηθεί 28-30 Ιουνίου στην Αθήνα, στον χώρο του Τhe Hub Events (Αλκμήνης 5, Κ.Πετράλωνα).

Προσκεκλημένοι είναι γνωστοί και σεβαστοί δάσκαλοι του χώρου από όλο τον κόσμο, όπως ο φυσιοθεραπευτής δάσκαλος Yoga από την Αυστραλία, Simon Borg-Olivier, η συγγραφέας και καθηγήτρια κινησιολογίας του Πανεπίστημιου της Καλιφόρνια στο Long Beach, Karen Clippinger, και ο συγγραφέας του βιβλίου Yoga Anatomy, Leslie Kaminoff από την Νέα Υόρκη.

Τα θέματα του Συμποσίου καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφέροντος από την ειδική ανατομία των αρθρώσεων, και νευροφυσιολογία των μυών, μέχρι την θεραπευτική άσκηση και ευθυγράμμιση για την περιοχή του γόνατος, προβλήματα ώμου, αυχένα, και οσφυϊκής ζώνης, καθώς και πρακτικές αναπνοής και διαλογισμού για την αντιμετώπιση ψυχικών και σωματικών ασθενειών.

Το Συμπόσιο διοργανώνεται για 4η συνεχή χρονιά από την ομάδα του ΝYSY Studios και το σωματείο “Νους Υγιής εν Σώματι Υγιεί” της Αθήνας, με επικεφαλή τη δασκάλα Yoga και Pilates, Bιβή Λέτσου, που έχει διοργανώσει και τα άλλα τρία Αthens Pilates Symposium με μεγάλη επιτυχία και αναγνωρίση σε διεθνές επίπεδο.

health.in.gr

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024