Την ένταξη της Λετονίας στο ευρώ ενέκρινε το Eurogroup
Το «πράσινο φως» για την ένταξη της Λετονίας στη ζώνη του κοινού νομίσματος άναψε το Eurogroup που συνέρχεται την Πέμπτη στο Λουξεμβούργο, όπως δήλωσαν διπλωματικές πηγές. Η χώρα της Βαλτικής πρόκειται να εγκαταλείψει το λατς, το εθνικό της νόμισμα, και να καταστεί από την 1η Ιανουαρίου του 2014 το 18 κράτος-μέλος της Ευρωζώνης.
Το «πράσινο φως» για την ένταξη της Λετονίας στη ζώνη του κοινού νομίσματος άναψε το Eurogroup που συνέρχεται την Πέμπτη στο Λουξεμβούργο, όπως δήλωσαν διπλωματικές πηγές.
Η χώρα της Βαλτικής πρόκειται να εγκαταλείψει το λατς, το εθνικό της νόμισμα, και να καταστεί από την 1η Ιανουαρίου του 2014 το 18 κράτος-μέλος της Ευρωζώνης.
Οι υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ των 27 αναμένεται επίσης να επισφραγίσουν την ένταξη της Λετονίας στο ευρώ κατά τη συνεδρίαση του Ecofin την Παρασκευή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- «Αηδιαστικά μορφωμένοι» – Το νέο trend των social media θα μας κάνει πιο έξυπνους, ή απλά πιο ενοχλητικούς;
- Ιράν: Ο αρχηγός της αστυνομία καλεί τους διαδηλωτές «να παραδοθούν» για να αντιμετωπιστούν με «επιείκεια»
- Ο κομβικός ρόλος του Ζέλσον στην μεγάλη «μάχη» με την Λεβερκούζεν
- LIVE: Παναιτωλικός – Λεβαδειακός
- Reuters: Εντοπίστηκε σπασμένος σύνδεσμος στις ράγες της Κόρδοβα στην Ισπανία
- Ημέρα Μάρτιν Λούθερ Κινγκ: O απαγορευμένος διαφυλετικός έρωτας του για πρώτη φορά στο φως – Χαμένο home video


