Επιστροφή της Ισπανίας στην ανάπτυξη το γ’ τρίμηνο βλέπει ο κεντρικός τραπεζίτης
Τα χειρότερα της κρίσης έχουν ήδη περάσει για την Ισπανία, με τη χώρα να αναμένεται να επιστρέψει στην ανάπτυξη ίσως και από το τρίτο τρίμηνο του 2013, είπε την Πέμπτη ο κεντρικός τραπεζίτης της χώρας. Πρόσθεσε δε ότι έως ότου ολοκληρωθεί η αναδιάρθρωση των τραπεζών δεν θα εξομαλυνθούν οι σκληρές πιστωτικές συνθήκες στη χώρα.
Τα χειρότερα της κρίσης έχουν ήδη περάσει για την Ισπανία, με τη χώρα να αναμένεται να επιστρέψει στην ανάπτυξη ίσως και από το τρίτο τρίμηνο του 2013, είπε την Πέμπτη ο κεντρικός τραπεζίτης της χώρας.
«Οι πρώτοι μήνες του 2013 φαίνεται να επιβεβαιώνουν ότι το χειρότερο κομμάτι της ύφεσης είναι πίσω μας. Προς το τέλος του έτους, ίσως ακόμα και από το τρίτο τρίμηνο, θα μπορούσαμε να δούμε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης», είπε ο Luis Maria Linde σε ομιλία του σε επιτροπή του κοινοβουλίου, όπως αναφέρει το Reuters.
Πρόσθεσε δε ότι έως ότου ολοκληρωθεί η αναδιάρθρωση των τραπεζών δεν θα εξομαλυνθούν οι σκληρές πιστωτικές συνθήκες στη χώρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγές: Δύο σούπες για το κρύο του χειμώνα
- Αλκοτέστ στο κέντρο της Αθήνας – Εντοπίστηκε γυναίκα με ηλεκτρικό πατίνι υπό την επήρεια αλκοόλ
- Τουρκία: Επτά αστυνομικοί τραυματίες σε μάχη με τζιχαντιστές του ΙΚ
- Η επιστήμη μίλησε: Η κοτόσουπα είναι το old time classic «φάρμακο»
- Καιρός: Τοπικές βροχές τη Δευτέρα – Έρχονται καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την παραμονή Πρωτοχρονιάς
- Με τη μεγάλη εξουσία έρχεται η μεγάλη ανασφάλεια – Γιατί τα ισχυρότερα κράτη φοβούνται περισσότερο;

