Σκληρή ανακοίνωση ΝΔ κατά ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για τη συμμετοχή στα πάνελ
Επίθεση σε ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Ανεξάρτητους Έλληνες εξαπολύει η ΝΔ με ανακοίνωσή της, λέγοντας ότι τα παραπάνω κόμματα «συντάσσονται με τον ΣΥΡΙΖΑ αποσύροντας στελέχη τους από τις τηλεοπτικές εκπομπές, ώστε να μην ακουστεί η αλήθεια». Πάντως από το πρωί της Δευτέρας, στις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές που μεταδίδονται και αναφέρονται στην ΕΡΤ δεν έχουν εμφανιστεί βουλευτές άλλου κόμματος πλην της ΝΔ.
Επίθεση σε ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Ανεξάρτητους Έλληνες εξαπολύει η ΝΔ με ανακοίνωσή της, λέγοντας ότι τα παραπάνω κόμματα «συντάσσονται με τον ΣΥΡΙΖΑ αποσύροντας στελέχη τους από τις τηλεοπτικές εκπομπές, ώστε να μην ακουστεί η αλήθεια».
«Τόσο φοβούνται μήπως αποκαλυφθεί το πάρτι της ΕΡΤ; Τόσο φοβούνται το διάλογο; Μετά από έξι μέρες σιωπής και κατευθυνόμενης προπαγάνδας ήρθε η ώρα να ακουστεί στα Μέσα Ενημέρωσης και η σιωπηλή πλειοψηφία των Ελλήνων που ονειρεύονται μια άλλη Ελλάδα. Την Ελλάδα των μεταρρυθμίσεων, της αξιοπρέπειας και της αξιοκρατίας» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε τα μεσάνυχτα από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.
Πάντως από το πρωί της Δευτέρας, στις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές που μεταδίδονται και αναφέρονται στην ΕΡΤ δεν έχουν εμφανιστεί βουλευτές άλλου κόμματος πλην της ΝΔ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλί Χαμενεΐ: Πώς τον εντόπισαν και τον σκότωσαν – Η πληροφορία της CIA και το χτύπημα του Ισραήλ
- Παχυσαρκία: Τι υπόσχονται τα νέα φάρμακα – Έρχονται και στην Ελλάδα σε μορφή χαπιού
- Ιράκ: Διαδηλωτές προσπάθησαν να καταλάβουν την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη
- Ντεμπούτο με νέα πρόσωπα για Γρηγορίου – Πώς θα παίξει ο Άρης με τον Παναθηναϊκό
- 1897: Φυσικά και η πρώτη κινηματογραφική «μάχη» ρομπότ και ανθρώπου θα ήταν του Ζορζ Μελιέ
- Μεσολόγγι: Υπό έλεγχο η φωτιά στο νοσοκομείο – Μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία περίπου 30 άτομα

