Πυρκαγιά στο μετρό της Μόσχας, απομακρύνθηκαν χιλιάδες επιβάτες
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον κεντρικό σταθμό Οχότνι στο μετρό της Μόσχας, προκαλώντας την απομάκρυνση 4.000 επιβατών. Τα ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν πως τέσσερις συρμοί εγκλωβίστηκαν στις σήραγγες ενώ τουλάχιστον 17 άτομα χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια εξαιτίας του καπνού. H φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο· οι πρώτες εκτιμήσεις την αποδίδουν σε πρόβλημα με καλώδιο, απομακρύνοντας τον κίνδυνο τρομοκρατικής επίθεσης.
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον κεντρικό σταθμό Οχότνι στο μετρό της Μόσχας, προκαλώντας την απομάκρυνση 4.000 επιβατών.
H φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο· οι πρώτες εκτιμήσεις την αποδίδουν σε πρόβλημα με καλώδιο, απομακρύνοντας τον κίνδυνο τρομοκρατικής επίθεσης.
Τουλάχιστον 17 άτομα χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια αντιμετώπιζαν αναπνευστικά προβλήματα εξαιτίας του καπνού, σύμφωνα με το RT.
Η πυρκαγιά ξέσπασε σε ώρα αιχμής, περίπου στις 9 το πρωί (τοπική) την Τετάρτη. Τα ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν πως τέσσερις συρμοί εγκλωβίστηκαν στις σήραγγες.
Ζημιές προκλήθηκαν και στον σταθμό και στις σήραγγες, αναγκάζοντας τους οδηγούς συρμών να σταματήσουν μεταξύ των σταθμών.
Η φωτιά ξέσπασε στο Οχότνι της γραμμής Σοκολνιτσέσκαγα (η παλιότερη του μετρό της πόλης) σε συρμό που κατευθυνόταν νοτιοανατολικά, προς την Εθνική Βιβλιοθήκη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το 30% που λείπει: Πώς η κατάρρευση των γεννήσεων τινάζει στον αέρα την αγορά εργασίας
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης στόχευσαν ισραηλινό μαχητικό F-16 – «Δεν υπέστη ζημιά», απαντά το Τελ Αβίβ
- Νέο βίντεο από το τροχαίο δυστύχημα μπροστά από τη Βουλή – Τα δραματικά λεπτά που ακολούθησαν μετά την φονική σύγκρουση
- Νικηφόρα έκλεισε τη σεζόν ο Πανιώνιος (3-0), «άλμα» παραμονής η Ελλάς Σύρου (1-0)
- Ήλιος, θάλασσα, τέχνη και σεξ – Όταν ο Πικάσο και η Λι Μίλερ πήγαν διακοπές υπό τη σκιά του φασισμού
- Αστυνομικός για το τροχαίο στη Βουλή: Ακολουθούσα ύποπτο όχημα – Αρνούμαι την κατηγορία θανατηφόρας επικίνδυνης οδήγησης
