Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μητέρα για τρίτη φορά η βραβευμένη με Όσκαρ Κέιτ Γουίνσλετ

Μητέρα για τρίτη φορά η βραβευμένη με Όσκαρ Κέιτ Γουίνσλετ

Μητέρα για τρίτη φορά θα γίνει η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Κέιτ Γουίνσλετ. Όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της ηθοποιού, η Γουίνσλετ είναι και πάλι έγκυος, περιμένοντας το τρίτο παιδί της, αλλά το πρώτο με τον σύζυγό της Νεντ Ροκενρόλ. Η 37χρονη Γουίνσλετ έφερε στη ζωή την κόρη της, Μία, το 2000, πατέρας της οποίας είναι ο σκηνοθέτης Τζιμ Θρέπλετον, ενώ το 2003 γέννησε το γιο της, Τζόι, από τον σκηνοθέτη Σαμ Μέντες.

Μητέρα για τρίτη φορά θα γίνει η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Κέιτ Γουίνσλετ. Όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της ηθοποιού, η Κέιτ είναι και πάλι έγκυος, περιμένοντας το τρίτο παιδί της, αλλά το πρώτο με τον σύζυγό της Νεντ Ροκενρόλ.

Η 37χρονη Γουίνσλετ έφερε στη ζωή την κόρη της, Μία, το 2000, πατέρας της οποίας είναι ο σκηνοθέτης Τζιμ Θρέπλετον, ενώ το 2003 γέννησε το γιο της, Τζόι, από τον σκηνοθέτη Σαμ Μέντες.
Η δημοφιλής ηθοποιός παντρεύτηκε τον περασμένο Δεκέμβριο τον 34χρονο αγαπημένο της Ροκενρόλ, που είναι ανιψιός του βρετανού επιχειρηματία Ρίτσαρντ Μπράνσον.

Η Κέιτ Γουίνσλετ αποτελεί μια από τις πιο αναγνωρισμένες ηθοποιούς της γενιάς της. Η καριέρα της εκτοξεύτηκε με τονΤιτανικότου Τζέιμς Κάμερον, με συμπρωταγωνιστή της τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Το 2008 κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού για τον ρόλο της στο «The Reader» , αλλά κατά καιρούς έχει αποσπάσει βραβεία από το Σωματείο Ηθοποιών, τη Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου και Τηλεόρασης και την Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου.

Όσο για τις προτεραιότητες που θέτει στη ζωή της και τη σημασία που έχει γι’αυτήν η μητρότητα, αποκάλυψε στην Βασίλισσα Ελισάβετ Β’, μετά από απονομή βραβείου, πως «μου αρέσει να παίζω σε έργα, αλλά όχι τόσο όσο να είμαι μητέρα.»

Η βασίλισσα λακωνικά και περιεκτικά της απάντησε πως «το να είσαι μητέρα είναι η καλύτερη δουλειά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024