Γυμνή ποδηλατοδρομία την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη
Από τα ρούχα τους θα βγουν και φέτος δεκάδες ποδηλάτες στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στην 6η Διεθνή Γυμνή Ποδηλατοδρομία που θα γίνει την Παρασκευή. Πρόκειται για μία γιορτή για την προώθηση του ποδηλάτου ως μέσου μετακίνησης ενάντια στην κουλτούρα του αυτοκινήτου και τη ρύπανση που δημιουργεί, για την απεξάρτηση από το πετρέλαιο και τις μη ανανεώσιμες πηγές ενέργειες.
Από τα ρούχα τους θα βγουν και φέτος δεκάδες ποδηλάτες στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στην 6η Διεθνή Γυμνή Ποδηλατοδρομία που θα γίνει την Παρασκευή.
Πρόκειται για μία γιορτή για την προώθηση του ποδηλάτου ως μέσου μετακίνησης ενάντια στην κουλτούρα του αυτοκινήτου και τη ρύπανση που δημιουργεί, για την απεξάρτηση από το πετρέλαιο και τις μη ανανεώσιμες πηγές ενέργειες.
«Ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα STOP στην «άσεμνη» έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση. Ελάτε όσοι γυμνοί τολμάτε» είναι το σύνθημα της φετινής διοργάνωσης.
Φέτος η 6η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία συνδιοργανώνεται με την ανοιχτή γιορτή διεκδίκησης των ελεύθερων χώρων πρασίνου «Ευχαριστούμε που Ενοχλείτε» των Παιδιά Εν Δράσει που γιορτάζουν τα 10 τους χρόνια και η οποία γίνετε το Σάββατο 8 Ιουνίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Η πλούσια Αρκτική μήλον της έριδος για ΗΠΑ, Κίνα και Ρωσία
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]

