Καριέρα στον κινηματογράφο αρχίζει ο πιο κατσούφης γάτος του κόσμου
Η Grumpy Cat, η σιαμέζα γάτα που είναι μονίμως μουτρωμένη και έχει γίνει εδώ και ένα χρόνο μεγάλη σταρ του Διαδικτύου, ετοιμάζει... βαλίτσες για το Χόλιγουντ, καθώς πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε ταινία, όπως ανακοίνωσε ο μάνατζέρ της Μπεν Λάσις. Η «Σος Ταρτάρ», όπως είναι το πραγματικό της όνομα, φυσικά «μισεί» την ταινία... Δείτε το βίντεο που άνοιξε το δρόμο προς τη δόξα.
Η Grumpy Cat, η σιαμέζα γάτα που είναι μονίμως μουτρωμένη και έχει γίνει εδώ και ένα χρόνο μεγάλη σταρ του Διαδικτύου, ετοιμάζει… βαλίτσες για το Χόλιγουντ, καθώς πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε ταινία, όπως ανακοίνωσε ο μάνατζέρ της Μπεν Λάσις
Η γάτα, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι «Σος Ταρτάρ», έγινε γνωστή πριν ένα χρόνο όταν ο αδελφός της «μαμάς» της, Ταμπάθα Μπούντεσεν, ανέβασε μία φωτογραφία της στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης Reddit.
Η ταινία θα είναι παραγωγής της Broken Road Productions, η οποία υπογράφει μεταξύ άλλων την κωμωδία του 2011 με πρωταγωνιστή τον Άνταμ Σάντλερ, Τζακ και Τζιλ.
Η μόνιμα «θυμωμένη» έκφραση της διάσημης γάτας ενέπνευσε μία σειρά από σχόλια, αστείες ατάκες και φωτογραφίες επεξεργασμένες στο Photoshop που αναρτώνται σε σελίδες των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης.
Η σελίδα της στο Facebook έχει περισσότερα από 850.000 likes και το βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί στο YouTube έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 10 εκατομμύρια επισκέπτες.
Η Grumpy Cat είναι ήδη εξοικειωμένη με τις κάμερες αφού έχει εμφανιστεί στην πρωινή εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης Good Morning America και στο τοκ-σόου του Άντερσον Κούπερ στο CNN, Anderson Live.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- LIVE: Λιντς – Νότιγχαμ Φόρεστ
- Περισσότερα από 4 εκατομμύρια κορίτσια κινδυνεύουν με ακρωτηριασμό γεννητικών οργάνων, σύμφωνα με τον ΟΗΕ
- Εθνική πόλο Γυναικών: Αποθεωτική υποδοχή για τα κορίτσια της ελληνικής υδατοσφαίρισης (vids+pics)
- Όπλα στους τάφους, μνήμη στο χώμα: Τι μας λένε τα αγγλοσαξονικά σπαθιά στις παιδικές ταφές του Μεσαίωνα
- Στην κορυφή του Ακονκάγκουα η Κική Τσακαλδήμη – Η Ελληνίδα ορειβάτισσα που κατέκτησε το Ακονκάγκουα
- Τραγωδία στη Χίο: Σε ιδιωτικό χώρο φυλάσσεται το μοιραίο σκάφος του Λιμενικού – Θα ελεγχθεί από πραγματογνώμονες

