Την Ελλάδα επισκέπτεται από 1η Ιουνίου ο πατριάρχης Κύριλλος
Επίσκεψη στην Ελλάδα, θα πραγματοποιήσει από την 1η έως τις 7 Ιουνίου, ο πατριάρχης Μόσχας και Πάσης Ρωσίας, Κύριλλος. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, που έδωσε στη δημοσιότητα η Ιερά Σύνοδος, ο Πατριάρχης αναμένεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο μετά τις 18:00 του Σαββάτου. Θα συναντηθεί με τον Κ.Παπούλια και τον Αντ.Σαμαρά και το απόγευμα της Δευτέρας θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη και το Άγιο Όρος.
Επίσκεψη στην Ελλάδα, θα πραγματοποιήσει από την 1η έως τις 7 Ιουνίου, ο πατριάρχης Μόσχας και Πάσης Ρωσίας, Κύριλλος.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, που έδωσε στη δημοσιότητα η Ιερά Σύνοδος, ο Πατριάρχης αναμένεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο μετά τις 18:00 του Σαββάτου και θα τον υποδεχθούν ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, ο μητροπολίτης Μεσογαίας, Νικόλαος, ο πρόεδρος της Συνοδικής Επιτροπής Διορθοδόξων και Διαχριστιανικών Σχέσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, μητροπολίτης Φιλίππων κ. Προκόπιος, εκπρόσωπος της κυβέρνησης και ο Ρώσος πρεσβευτής στην Ελλάδα.
Ο πατριάρχης Κύριλλος θα παραμείνει στην Αθήνα έως το απόγευμα της Δευτέρας, οπότε θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη και το Άγιο Όρος.
Νωρίτερα τη Δευτέρα, θα έχει συναντήσεις στις 12:30 με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κ.Παπούλια και στις 13:00 με τον πρωθυπουργό, Αντ.Σαμαρά.
Στο πρόγραμμα του κ. Κυρίλλου περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, συνάντηση με τον κ. Ιερώνυμο και με τα μέλη της Συνοδικής Επιτροπής Διορθοδόξων και Διαχριστιανικών Σχέσεων, και επισκέψεις σε ναούς και στη ΜΚΟ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».
Σε πανηγυρική συνεδρία της Ιεράς Συνόδου, το πρωί της Δευτέρας στη Μονή Πετράκη, ο πατριάρχης Κύριλλος θα παρασημοφορηθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ναρκισσιστής, παράφρων ή αφοσιωμένος εραστής; Το αίνιγμα του κοινωνικού παρία Χίθκλιφ στα «Ανεμοδαρμένα Ύψη»
- Ο παθιασμένος έρωτας είναι πιο σπάνιος από όσο πιστεύουμε
- Το «μπουμ» των micro-weddings
- Η κλιματική μετανάστευση είναι εδώ – Από τον Παγκόσμιο Νότο στα φονικά περάσματα της Μεσογείου
- Δεν βλέπουν να βγαίνει στην κυβέρνηση η επιχείρηση αλλαγής ατζέντας «γαλάζιες» φωνές
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Το άρθρο 298 στο ν. Δένδια ανοίγει τη συζήτηση περί ελληνικής ιθαγένειας




