Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεξ: απόψε αυτοσχεδιάζουμε

Σεξ: απόψε αυτοσχεδιάζουμε

Ιωάννα Ζυμαρίτη Φωτό.: ABACAPRESS.COM Πολλά είναι τα ζευγάρια που σκαρφίζονται διάφορες ιστορίες για να κάνουν την σεξουαλική τους ζωή πιο πικάντικη. Οι πολύ συντηρητικοί θεωρούν ότι τέτοιου είδους «αυτοσχεδιασμοί» μαρτυρούν ότι τα πράγματα ανάμεσα στο ζευγάρι δεν πάνε καθόλου καλά και ψάχνουν τρόπο να το καλύψουν. Ξεπερασμένα ταμπού. Όταν κάτι ευχαριστεί και τους δυο συμμετέχοντες […]

Ιωάννα Ζυμαρίτη Φωτό.: ABACAPRESS.COM

Πολλά είναι τα ζευγάρια που σκαρφίζονται διάφορες ιστορίες για να κάνουν την σεξουαλική τους ζωή πιο πικάντικη. Οι πολύ συντηρητικοί θεωρούν ότι τέτοιου είδους «αυτοσχεδιασμοί» μαρτυρούν ότι τα πράγματα ανάμεσα στο ζευγάρι δεν πάνε καθόλου καλά και ψάχνουν τρόπο να το καλύψουν.
Ξεπερασμένα ταμπού. Όταν κάτι ευχαριστεί και τους δυο συμμετέχοντες παύει να είναι ντροπή ή απαγορευμένο. Και η σεξουαλικότητα και η ηδονή δεν αποκτούν ξαφνικά νέα χαρακτηριστικά επειδή η φορολογική μας δήλωση μάς λαμβάνει ως συζύγους. Τα κορμιά δεν υπακούν σε τέτοιους κοινωνικούς συμβιβασμούς και ακόμη περισσότερο, όπως αναφέρεται στο τραγούδι Αερικό «ο νους μας είναι αληταριό που όλο θα δραπετεύει».
Ίσως είναι αυτή η τόσο περιοριστική σκέψη ότι κανείς με το που παντρεύεται αλλάζει κοινωνική θέση η οποία δεν του επιτρέπει και πολλά πολλά. Μια δόση αλήθειας υπάρχει που καθόλου όμως δεν αφορά την σεξουαλική ζωή. Το αντίθετο. Η οικειότητα και η δεδομένη αγάπη θα μπορούσαν να λειτουργήσουν λυτρωτικά για ένα παντρεμένο ζευγάρι. Να τους απελευθερώσει από δεύτερες σκέψεις και να αφήσει τις σεξουαλικές τους επιθυμίες να εκφράζονται ελεύθερα.
Επιπλέον δεν είναι μυστικό ότι τα πολλά χρόνια φέρνουν ρουτίνα. Όχι όσον αφορά τον έγγαμο βίο γάμου αλλά και μια σχέση – μην τα βάζουμε συνέχεια με το Μυστήριο τούτο. Η καθημερινότητα, η συνήθεια, το άγχος: τόσα και τόσα που μπορούν να ξεθωριάσουν την ερωτική επιθυμία και τον σεξουαλικό αυθορμητισμό. Καμιά φορά είναι καλύτερο να δέχεσαι τα γεγονότα και να ανακαλύπτεις τρόπος να τα αντιμετωπίζεις, να τα γυρνάς προς όφελος σου παρά να τα υπομένεις παθητικά. Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να νιώθετε ανησυχία που η ερωτική ζωή με το σύζυγο σας μπορεί να σημειώνει μια καμπή. Σε όλους συμβαίνει και όσοι το αρνούνται πιθανόν να λένε ψέματα. Χρειάζεται όμως να βρείτε τον τρόπο που θα σας κάνει και πάλι να βρίσκετε την ηδονή στο κορμί και το βλέμμα του συντρόφου σας.
Οι φαντασιώσεις είναι κάτι που πολλά ζευγάρια φοβούνται να ενδώσουν. Λαμβάνονται ως απιστία ή ανωμαλία ή κάτι άλλο –δεν ξέρω τι μπορεί ο καθένας να σκεφτεί. Μην κάνετε δε το λάθος και εντός φαντασίωσης συμπεριλάβετε γνωστό πρόσωπο. Δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Όποτε συναντάτε τον Τάκη που παίζουν μια φορά το μήνα 5×5 θα σας κοιτάζει με μισό μάτι γιατί τότε, εκείνο το βράδυ του είχατε πει «αχ, να ήταν και ο Τάκης εδώ…..».
Οι ρόλοι όμως μπορεί να είναι λίγο πιο safe επιλογή. Γιατί και πάλι αν στην διανομή του δώσετε το ρόλο του τυρά στο σούπερ μάρκετ, μάλλον θα τον στραβοκοιτάξει το επόμενο Σάββατο. Αλλά ας μην προκαταβάλουμε τα πράγματα. Οι ρόλοι, λοιπόν, έχουν μια μαγική επίδραση στα σεξουαλικά σας δρώμενα. Πρώτον, έρχεται η ανανέωση που λέγαμε σχεδόν αυθόρμητα. Η υιοθέτηση μιας νέας προσωπικότητας φέρνει και νέα δεδομένα. Και έτσι, δεύτερον, αποδίδουμε όλες μας τις τρελές επιθυμίες και πράξεις σε αυτόν τον ρόλο.
Ο διευθυντής μπορεί να είναι αυστηρός και να συμπεριφέρεται με αυστηρότητα στη γραμματέα του. Ενώ ως Κώστας και Μαιρούλα μας βγαίνουν τα κόμπλεξ μας: «που θα με αναγκάσει να κάτσω από πάνω… αρκετά με καταπιέζει όλη μέρα». Ως πωλήτρια σε sex shop έχετε το ελεύθερο να είστε προκλητική, να μιλάτε πρόστυχα και να προτείνετε ερωτικά παιχνίδια. Ως νηπιαγωγός με δυο παιδιά ίσως να υποκύπτετε περισσότερο σε αναστολές.
Το μυστικό σε μια τέτοια βραδιά αυτοσχεδιασμού, είναι να μπείτε και οι δυο στο πετσί του ρόλου. Αν είναι μόνο ο ένας, τον άλλον μάλλον θα τον πιάσουν τα γέλια και έτσι θα έχετε τα αντίθετα ακριβώς αποτελέσματα. Ο ρόλοι εξάλλου μπορεί να έχουν συμφωνηθεί σε προηγούμενη σεξουαλική επαφή. Να σας έχει εκφράσει μια συγκεκριμένη επιθυμία και εσείς απλά να περιμένετε την κατάλληλη ευκαιρία για να ανταποκριθείτε. Ούτε χρειάζονται υπερβολές, στολές και deco. Όλα στο μυαλό είναι. Αρκεί να είστε εκεί 100% και να το απολαμβάνετε. Χωρίς δεύτερες σκέψεις και ενδοιασμούς.
Ντροπή δεν είναι να γεύεσαι την σεξουαλικότητα του άνδρα σου και να εμπλουτίζεις την ερωτική ζωή σας, αλλά να κλείνεσαι στον εαυτό σου, να χάνεις την αυτοπεποίθηση σου και να αφήνεσαι στην ρουτίνα και την ανόητη πεποίθηση ότι «ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα». Παίξτε, προκαλέστε τον, εξιτάρετε το μυαλό του και απολαύστε το. Στο τέλος, συγχαρείτε ο ένας τον άλλο για την άψογη ερμηνεία!

gamos.gr

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024