Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης κατά φοιτήτριας στην Κέρκυρα
Φοιτήτρια τραυματίστηκε σοβαρά όταν δέχτηκε επίθεση, τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κέρκυρα, από νεαρό αλλοδαπό, με σκοπό τη ληστεία. Η 20χρονη κοπέλα έπεσε σε γκρεμό οκτώ μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Σύμφωνα με τους γιατρούς έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Η αστυνομία συνέλαβε ως δράστη της επίθεσης έναν 17χρονο Αφγανό που ανακρίνεται, ενώ τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Φοιτήτρια τραυματίστηκε σοβαρά όταν δέχτηκε επίθεση, τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κέρκυρα, από νεαρό αλλοδαπό, με σκοπό τη ληστεία. Η 20χρονη κοπέλα έπεσε σε γκρεμό οκτώ μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Η αστυνομία συνέλαβε ως δράστη της επίθεσης έναν 17χρονο Αφγανό που ανακρίνεται, ενώ τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 17χρονος Αφγανός αφού αφαίρεσε βίαια την τσάντα της 20χρονης, την έσπρωξε από παραλιακό τοιχίο σε γκρεμό ύψους οκτώ μέτρων, στην περιοχή Μουράγια στο παλιό λιμάνι της Κέρκυρας.
Η κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο του νησιού. Σύμφωνα με τους γιατρούς έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Το μεσημέρι ο 17χρονος Αφγανός συνελήφθη από την Αστυνομία και ανακρίνεται, ενώ τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πειραιάς: Πάνω από 4 ώρες κράτησε το χειρουργείο του 2χρονου παιδιού που δέχτηκε επίθεση από σκύλο
- Αργυρώ – Δροσερά και ελαφριά γλυκά: Το Μ. Σάββατο μαζί με το ΒΗΜΑ
- Μετά το Ντουμπάι… πού; – Ποια ευρωπαϊκή πόλη μπορεί να γίνει η νέα πατρίδα των υπερπλούσιων;
- Άννα Βίσση: Και δεύτερος συνεργάτης αποχωρεί από το σχήμα της
- Μέσα στις υπόγειες πυραυλικές πολιτείες του Ιράν – «Ο γρανίτης που τις προστατεύει είναι εκατομμυρίων ετών»
- Ρωσία: Νεκρή καθηγήτρια σε σχολείο – Δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από 17χρονο μαθητή της



