Εσωκομματική κρίση στο ΔΗΚΟ με το βλέμμα στην αλλαγή ηγεσίας
Εσωκομματική κρίση έχει ξεσπάσει στο ΔΗΚΟ, με τον πρόεδρο Μάριο Καρογιάν να βρίσκεται σε ανοιχτή σύγκρουση με τον βουλευτή και τέως αντιπρόεδρο, Νικόλα Παπαδόπουλο, ο οποίος αναμένεται να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος στις εκλογές του Δεκεμβρίου.
Εσωκομματική κρίση έχει ξεσπάσει στο ΔΗΚΟ, με τον πρόεδρο Μάριο Καρογιάν να βρίσκεται σε ανοιχτή σύγκρουση με τον βουλευτή και τέως αντιπρόεδρο, Νικόλα Παπαδόπουλο, ο οποίος αναμένεται να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος στις εκλογές του Δεκεμβρίου.
Τα χρονοδιαγράμματα για τις συνεδριακές διαδικασίες αποφασίστηκαν στη θυελλώδη συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου, τη Δευτέρα. Σύμφωνα με την απόφαση, οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, ενώ θα προηγηθεί -το φθινόπωρο- το καταστατικό και πολιτικό συνέδριο.
Κατά τον Φιλελεύθερο, ο Νικόλας Παπαδόπουλος απέφυγε να απαντήσει στα όσα ο Μάριος Καρογιάν τον κατηγόρησε και αρκέστηκε να του απαντήσει λέγοντας πως οι διαφωνίες δεν είναι προσωπικές, αλλά επί των πολιτικών αποφάσεων που έλαβε.
Ανοιχτό το θέμα διαγραφών
Ως προς τις διαγραφές στελεχών, το Εκτελεστικό Γραφείο δεν έλαβε απόφαση και το θέμα θα τεθεί ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής που θα συνέλθει το Σάββατο.
Ωστόσο, σε δηλώσεις του την Τρίτη στο ΡΙΚ, ο εκπρόσωπος του ΔΗΚΟ Άγγελος Βότσης άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, λέγοντας ότι με τη συμπεριφορά τους, πριν τις προεδρικές εκλογές αλλά και μετά, κάποια στελέχη έθεσαν ουσιαστικά εαυτούς εκτός κόμματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η αποτυχία φωνάζει: Ξέρουμε τι θα δούμε με τον Λανουά στην ΚΕΔ
- IRIS: Όλα για το χαρτζιλίκι – Τι ισχύει
- «Τα παιδιά έχουν δικαίωμα στα λάθη» – Ο Ντέιβιντ Mπέκαμ έσπασε τη σιωπή του για τον Μπρούκλιν
- ΣΥΡΙΖΑ για Κούρδους Συρίας: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη να μην συναινεί σιωπώντας, όπως έκανε στη Γάζα
- Μακρόν: Γιατί φορούσε γυαλιά ηλίου στο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός
- Δασμοί Τραμπ: Το «μεγάλο μπαζούκα» της ΕΕ και ο κίνδυνος της αμοιβαίας εμπορικής καταστροφής

