Το Firefox στην… κλινική του Hackerspace.gr
Το Σάββατο 18 Μαϊου στις 10:00 θα διεξαχθεί το πρώτο Firefox Clinic στην Ελλάδα. Στον χώρο του Hackerspace.gr θα υπάρχουν άνθρωποι απ' την Ελληνική κοινότητα Mozilla έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικό με τον Firefox.
Το Σάββατο 18 Μαϊου στις 10:00 θα διεξαχθεί το πρώτο Firefox Clinic στην Ελλάδα. Στον χώρο του Hackerspace.gr θα υπάρχουν άνθρωποι απ’ την Ελληνική κοινότητα Mozilla έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικό με τον Firefox.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους και ειδικά σε όσους αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα με τον Firefox ή θέλουν να μάθουν περισσότερα για τεχνολογίες σχετικές με τον δημοφιλέστερο browser.
- Δείτε επίσης: Hacking Firefox OS Developer Phone
In.gr Τεχνολογία
- Βραζιλία: Τουλάχιστον 29 νεκροί και 40 αγνοούμενοι εξαιτίας κατολισθήσεων
- Η κυβέρνηση Τραμπ κατέθεσε αγωγή σε βάρος του UCLA για «αντισημιτικό, εχθρικό εργασιακό περιβάλλον»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Τα τρία μηνύματα από Ουάσιγκτον
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Τι φοβούνται οι Ευρωπαίοι διαχειριστές πλούτου
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Anthropic να επιτρέψει την αυτόνομη στρατιωτική χρήση της Τεχνητής της Νοημοσύνης
- Ισπανία: Ο βασιλιάς Χάραλντ της Νορβηγίας εισήχθη σε νοσοκομείο της Τενερίφης