«Ελπίδα της Ελλάδας και της Ευρώπης ο Αλ.Τσίπρας» είπε ο Όλιβερ Στόουν
Την ευχή στον Αλέξη Τσίπρα να είναι ο μελλοντικός πρωθυπουργός της Ελλάδας, έδωσαν ο Αμερικανός σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν και ο Σλοβένος φιλόσοφος Σλαβόι Ζίζεκ σε δηλώσεις τους μετά το γεύμα που είχαν με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο Ζάγκρεμπ.
Την ευχή στον Αλέξη Τσίπρα να είναι ο μελλοντικός πρωθυπουργός της Ελλάδας, διατύπωσαν ο Αμερικανός σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν και ο Σλοβένος φιλόσοφος Σλαβόι Ζίζεκ σε δηλώσεις τους μετά το γεύμα που είχαν με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο Ζάγκρεμπ.
Ο Όλιβερ Στόουν τόνισε ότι ο Α.Τσίπρας είναι η ελπίδα της Ελλάδας και προσέθεσε ότι «αυτός ο άνθρωπος θα κάνει την τεράστια διαφορά όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη και ίσως και σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι στον Αλέξη καλή τύχη. Θα την χρειαστεί. Είναι σκληρό καρύδι. Θα τα καταφέρει.»
Ο Ζίζεκ είπε ότι πιστεύει στον Α.Τσίπρα και προσέθεσε: «Τον υποστηρίζω. Άλλωστε, κάποιοι λένε ότι είμαι ο μυστικός του σύμβουλος. Να ξέρετε ότι ανυπομονώ για αυτόν το ρόλο μου. Σε κάθε περίπτωση, είμαι ευτυχής που είμαι εδώ».
Απόψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Κροατίας Ιβο Γιοσίποβιτς και το βράδυ θα μιλήσει στην εκδήλωση με θέμα: «Ο ρόλος της ευρωπαϊκής αριστεράς».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παραίτηση στα BAFTA μετά το περιστατικό με ρατσιστική λέξη: Αντιδράσεις για τον χειρισμό της τελετής
- Γαλλία: Δύο γυναίκες νεκρές – Καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα στην Άνω Σαβοΐα
- Ωραία ενέργεια και σέντρα σουτ του Ζέλσον (vid)
- Κάθετος Διάδρομος: Κοινή δήλωση 13 χωρών για την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης
- Στην ολομέλεια της Βουλής το Ενιαίο Ψηφιακό Μητρώο παρακολούθησης υποθέσεων διαφθοράς
- Κώστας Αντετοκούνμπο: «Τα λόγια του Γιάννη που μου άλλαξαν τη ζωή – Θέλω τίτλο με τον Άρη» (vid)

