Ναυαγεί, όπως όλα δείχνουν η περίπτωση απόκτησης του Μιντάουγκας Κατελίνας στον Παναθηναϊκό, αφού ο Λιθουανός φόργουορντ τραυματίστηκε στην προπόνηση της Λιέτουβος Ρίτας. Ο Κατελίνας που ήταν ο «εκλεκτός» του Αργύρη Πεδουλάκη για να καλύψει την θέση «4», τραυματίστηκε στην προπόνηση της νυν ομάδας του, Λιέτουβος Ρίτας και έτσι η υπόθεσή του δεν προχωράει. Οι δύο πλευρές βρίσκονταν μια… ανάσα από τη συνεργασία τους, ωστόσο αυτό το απρόοπτο άλλαξε όλα τα δεδομένα.

Στον Παναθηναϊκό είναι βέβαιο πως θα αποκτήσουν πάουερ φόργουορντ εν όψει των playoffs της Α1 και πλέον πρώτος στόχος είναι ο Αμερικανός Αρ Τι Γκουίν. Ο έμπειρος άσος αγωνίστηκε στην Ουκρανία με την Ferro-Zntuμ είναι 31 ετών, έχει ύψος 2,08 μέτρα και θυμίζει κάτι από Αντώνη Φώτση, καθώς διαθέτει εξαιρετικό σουτ.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε οικονομικές διαπραγματεύσεις με τον παίκτη, που στα παρελθόν έχει αγωνιστεί σε αρκετά πρωταθλήματα της Ευρώπης όπως τη Φινλανδία, τη Σουηδία, τη Γερμανία, την Τουρκία, τη Γαλλία και την Ουκρανία.

Οι «πράσινοι» έχουν προθεσμία μέχρι το τέλος της εβδομάδας για την απόκτηση ενός παίκτη και η επιθυμία της διοίκησης είναι δεδομένη για ενίσχυση και ήδη ο «Άρτζι» και το τεχνικό επιτελείο του αναμένουν άμεσα εξελίξεις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ