Γυναίκα ανασύρθηκε ζωντανή από τα ερείπια της Ντάκα ύστερα από 17 ημέρες
Ξαναζωντάνεψε η ελπίδα στα ερείπια του μοιραίου εργοστασίου στο Μπαγκλαντές. Ο στρατός της χώρας ανακοίνωσε ότι μία γυναίκα ανασύρθηκε ζωντανή από τα συντρίμμια του οκταόροφου κτιρίου που στέγαζε βιοτεχνίες υφασμάτων στη Ντάκα, 17 ημέρες μετά την κατάρρευση του εργοστασίου που στοίχισε τη ζωή σε περισσότερα από 1.000 άτομα.
Ξαναζωντάνεψε η ελπίδα στα ερείπια του μοιραίου εργοστασίου στο Μπαγκλαντές.
Ο στρατός της χώρας ανακοίνωσε ότι μία γυναίκα ανασύρθηκε ζωντανή από τα συντρίμμια του κτιρίου που στέγαζε βιοτεχνίες στη Ντάκα, 17 ημέρες μετά την κατάρρευση του κτιρίου που στοίχισε τη ζωή σε περισσότερα από 1.000 άτομα.
Η γυναίκα, η οποία ονομάζεται Ρέσμα, είχε παγιδευτεί στο υπόγειο του οκτώ ορόφων κτιρίου Ράνα Πλάζα, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Star.
Δεν έφερε σοβαρά τραύματα και της δόθηκε νερό και τροφή από τους διασώστες.
Νωρίτερα, ο στρατός είχε ανακοινώσει ότι οι νεκροί έφτασαν τους 1.021, ενώ η ανάσυρση των σορών από τα συνεργεία επρόκειτο να σταματήσει την Παρασκευή -αυτό πριν ανακοινωθεί ότι η γυναίκα βρέθηκε ζωντανή κάτω από τα ερείπια.
Συνεργεία είχαν αρχίσει να μετακινούν με βαριά μηχανήματα συντρίμμια από τα σημεία του κτιρίου που είχαν υποστεί τη μεγαλύτερη καταστροφή.
Η επιχείρηση σταμάτησε όταν οι φωνές της γυναίκας ακούστηκαν και συγκεντρώθηκαν στο σημείο τα σωστικά συνεργεία.
«Μπορεί να είχε αποθέματα νερού ή να έπινε το νερό που ρίχναμε στο κτίριο» είπε ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός 76-98: Τεράστιο «διπλό» για την παραμονή τους οι νησιώτες
- Συνεχίζονται οι αυτοψίες σε Θεσπρωτία και Ιωάννινα μετά τον σεισμό της 8ης Μαρτίου – Στο «κόκκινο» 74 κατοικίες
- Ιταλία: Δύο νεκροί και πέντε τραυματίες από χιονοστιβάδα
- «Η φήμη είναι ακόρεστο τέρας» – Ο Ντέιβ Γκρολ για τους Foo Fighters, την απιστία και το εξώγαμο παιδί
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στη Νέα Πέραμο – Πέντε συλλήψεις
- Βέροια: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 7χρονος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ – Στο «Ιπποκράτειο» μετά από εγχείρηση στο κεφάλι
