Συνεδριάζει το άτυπο συντονιστικό του ΣΥΡΙΖΑ
Η πρώτη μεταπασχαλινή σύσκεψη έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Παρασκευής στον ΣΥΡΙΖΑ. Αντικείμενο της συνεδρίασης του άτυπου εννεαμελούς συντονιστικού οργάνου της αξιωματικής αντιπλίτευσης είναι η προετοιμασία εν όψει συνεδρίου και οι τελευταίες διευθετήσεις ζητημάτων, μία εβδομάδα πριν την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του επόμενου Σαββατοκύριακου (18 - 19 Μαΐου).
Με βάση αυτό θα φανερωθεί αν υπάρχουν περιθώρια για ένα πανηγυρικό συνέδριο ή αν εν τέλει η διαδικασία «ομογενοποίησης» του ΣΥΡΙΖΑ θα προσλάβει έναν διαδικαστικό χαρακτήρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Μπαρτσελόνα ψάχνεται και για τον Ντιαλό της Μονακό
- Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης εκμεταλλεύτηκε το ψέμα περί ανταλλαγής των συντάξεων με το Μακεδονικό – Η Ιστορία είναι πεισματάρα
- Ισραηλινό δικαστήριο παρατείνει την κράτηση των δύο ακτιβιστών του Global Sumud Flotila – Ξεκίνησαν απεργία πείνας
- ΣΥΡΙΖΑ: Θεσμικό έρεβος και κυνισμός από τον Μητσοτάκη – Ποιον νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδέψει;
- Αποστολάκη κατά Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση ανέχεται καταχρηστικές χρεώσεις και υπέρογκα επιτόκια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [03.05 – 09.05.2026]
