Κλειστό θα παραμείνει την Τρίτη το Χρηματιστήριο Αθηνών
Κλειστό θα παραμείνει σήμερα Τρίτη του Πάσχα το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς.
Κλειστό θα παραμείνει σήμερα Τρίτη του Πάσχα το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς.
Χρηματιστηριακοί αναλυτές σημειώνουν πως το ΧΑ παραμένει σε βραχυχρόνιο ανοδικό κανάλι, το οποίο θα ακυρωθεί αν ο δείκτης υποχωρήσει χαμηλότερα των 966 μονάδων.
Αντιστάσεις εντοπίζονται στις 982, 1.007, 1.019, 1.034 και 1.052 μονάδες, ενώ στηρίξεις υπάρχουν στις 966, 957, 952, 943μ και 929 μονάδες.
Όπως σημειώνουν, προς το παρόν δεν έχει σημειωθεί ξεκάθαρη υπέρβαση της αξιόλογης περιοχής αντιστάσεως πέριξ των 975 μονάδων που θα σηματοδοτήσει επιτάχυνση της ανοδικής κίνησης προς τα υψηλά έτους και θα απομακρύνει τους φόβους για διορθωτική κίνηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νίκολιτς: «Ζω τις καλύτερες μέρες της καριέρας μου στην ΑΕΚ»
- Αγωνιστική υποδοχή στον Γεωργιάδη που πήγε με μελομακάρονα στο «Έλενα Βενιζέλου»
- Λήγει η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας – Τα πρόστιμα και η εξαίρεση
- Επική στιγμή: Ο Βέργος πέτυχε χατ-τρικ και ο Μάτα του γυάλισε το παπούτσι (vid)
- Φως στο Τούνελ: Έρχεται εκτάκτως την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου
- Αγρότες: Μετά από ένα μήνα ο Τσιάρας πετάει ξανά το μπαλάκι στα μπλόκα
