Ισχυρή έκρηξη στη Δαμασκό, αναφορές για τουλάχιστον 13 νεκρούς
Ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε πλατεία στο κέντρο της Δαμασκού την Τρίτη, με τις πρώτες αναφορές να μιλούν για τουλάχιστον 13 νεκρούς. Εικόνες της συριακής τηλεόρασης μετέδωσαν εικόνες των ζημιών μιλώντας για «τρομοκρατική επίθεση», χρησιμοποιώντας δηλαδή τον όρο με τον οποίο αναφέρονται στους αντικαθεστωτικούς.
Ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε πλατεία στο κέντρο της Δαμασκού την Τρίτη, με τις πρώτες αναφορές να μιλούν για τουλάχιστον 13 νεκρούς και 70 τραυματίες, σύμφωνα με την προσκείμενη στο καθεστώς συριακή τηλεόραση.
«Μια τρομοκρατική έκρηξη σημειώθηκε στη συνοικία Μαρτζέχ προκαλώντας θύματα και υλικές ζημιές» μετέδωσε το επίσημο συριακό πρακτορείο SANA.
Στην περιοχή βρίσκεται και ένα από τα κτίρια του υπουργείου Εσωτερικών. Ο στόχος της επίθεσης δεν ήταν εξαρχής ξεκάθαρος.
Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα, τα επίσημα συριακά ΜΜΕ είχαν κάνει λόγο για απόπειρα δολοφονίας εναντίον του πρωθυπουργού του Άσαντ, του Ουαέλ αλ Χάλκι, με παγιδευμένο αυτοκίνητο στη Δαμασκό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν άφησε ξανά εκτός 12άδας τον Χολμς
- Ιωάννινα: Πέθανε ο αστυνομικός που αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο
- «Τεράστιο διακύβευμα»: Πώς ένας παρατεταμένος πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κλονίσει την παγκόσμια οικονομία
- Ο Νετανιάχου καλεί τους Ευρωπαίους ηγέτες να τον ακολουθήσουν στον πόλεμο κατά του Ιράν – Η αναφορά στην Κύπρο
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο
- Forbes: Ποιοι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ – Ποιος στην πρώτη θέση
