Κέρδη στο Χρηματιστήριο τη Μ.Δευτέρα
Κέρδη σημειώνει το Χρηματιστήριο τη Μ.Δευτέρα και ο γενικός δείκτης ενισχύεται πάνω από τις 970 μονάδες, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε τοποθετήσεις σε αρκετούς κλάοδυς της αγοράς.
Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο τη Μ.Δευτέρα, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε τοποθετήσεις σε αρκετούς κλάοδυς της αγοράς.
Στις 16:00 ο γενικός δείκτης σημείωνε άνοδο 1,81% στις 979,46 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 45,5 εκατ. ευρώ περίπου. Νωρίτερα, η αγορά είχε ανέλθει μέχρι τις 999,85 μονάδες.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης κατέγραφε κέρδη 1,15% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρούσε κατά 1,85%.
Οι μετοχές της Coca-Cola HBC, που εισήχθησαν προς διαπραγμάτευση και στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, σημειώνουν άνοδο 12,93% στα 20,50 ευρώ, ενώ νωρίτερα είχαν σκαρφαλώσει μέχρι τα 21,39 ευρώ.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών υποχωρούσε κατά 2,99%.
Ανοδικά κινούνταν 46 μετοχές, 86 πτωτικά και 19 παρέμεναν σταθερές.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν κυρίως ανοδικές τάσεις, ενώ σε αρνητικό έδαφοπς άνοιξε η Γουόλ Στριτ.
Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 ήταν υψηλότερα κατά 0,11%, στο Παρίσι ο CAC 40 σημείωνε κέρδη 0,94% και στη Φρανκφούρτη ο DAX ενισχυόταν κατά 0,35%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε άνοδο 1,17% και στην Ιταλία 1,40%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Αντιπολεμική – αντιιμπεριαλιστική παρέμβαση της Νέας Αριστεράς στο Αμερικανικό προξενείο
- Τα εργασιακά βάσανα της νέας γενιάς – Οι υπηρέτες πολλών αφεντάδων του 21ου αιώνα
- Ρόμπερτ Μιούλερ: Πέθανε ο πρώην διευθυντής του FBI που ερεύνησε τη ρωσική ανάμειξη στις εκλογές του 2016
- Γιατί όλοι στο Χόλιγουντ έχουν «κουρασμένα μάτια»; Ειδικοί στην αισθητική αποκαλύπτουν
- Η επίθεση στο Ντιέγκο Γκαρσία αποκαλύπτει πως οι ιρανικοί πύραυλοι μπορούν πλέον να πλήξουν το Λονδίνο
- Περιστέρι Betsson – ΠΑΟΚ 75-70: Νίκη «4άδας» η ομάδα του Ξανθόπουλου, «φρέναρε» τον «δικέφαλο» (vid)
