Ο Πάνος Καμμένος εξελέγη ομόφωνα πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων
Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξελέγη ομόφωνα ο Πάνος Καμμένος κατά το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος. «Δεν θα σας προδώσω ποτέ. Και σας υπόσχομαι και άλλο ένα, θα πάρουμε πίσω την Ελλάδα μας» είπε στους συνέδρους αμέσως μετά την εκλογή του. Εντός της ημέρας αναμένεται η εκλογή των μελών του Εθνικού Συμβουλίου.
Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξελέγη ομόφωνα ο Πάνος Καμμένος κατά το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος.
Αν και αρχικά-με βάση το πρόγραμμα που είχε διανεμηθεί στους δημοσιογράφους- επρόκειτο η εκλογή προέδρου να γίνει με ψήφο σήμερα, Κυριακή, αποφασίστηκε η επίσπευση των διαδικασιών εξαιτίας της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή. Ο κ.Καμμένος εξελέγη τελικά το βράδυ του Σαββάτου δια βοής.
«Δεν θα σας προδώσω ποτέ. Και σας υπόσχομαι και άλλο ένα, θα πάρουμε πίσω την Ελλάδα μας» είπε στους συνέδρους ο κ. Καμμένος αμέσως μετά την εκλογή του.
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα ενώσουμε τον ελληνικό λαό, θα γίνουμε πιο πολλοί, θα γίνουμε και θα παραμείνουμε ανεξάρτητοι και θα πάρουμε τη διακυβέρνηση του τόπου. Θα σηκώσουμε ψηλά την ελληνική σημαία και θα δώσουμε την ελπίδα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Προχωράμε όλοι μαζί, από σήμερα το βράδυ, με δημοκρατικές διαδικασίες. Θα εκλέξουμε τα όργανά μας δημοκρατικά, για να κερδίσουμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη» δήλωσε.
Εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει η εκλογή των μελών του Εθνικού Συμβουλίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αιτωλοακαρνανία: Στον εισαγγελέα ο καθ΄ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 50χρονου
- Διαδηλώσεις στο Ιράν: Τουλάχιστον 5.000 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, λέει ιρανός αξιωματούχος
- Οι ευχές της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Ελ Κααμπί ενόψει τελικού: «Καλή επιτυχία» (pic)
- Shops Open Today in Greece as Winter Sales Kick Off
- Έρωτας τέλος: Μέγκαν Φοξ και MGK βάζουν ξανά «τελεία» στην σχέση τους μετά τη γέννηση της κόρης τους
- Σε δύσκολη θέση ο Τόμας Φρανκ στην Τότεναμ
