Ο Σπάθας «σφυρίζει» στην Τρίπολη και ο Αρετόπουλος στην Κομοτηνή
Ο Ηλίας Σπάθας από τον Πειραιά ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του ΠΑΟΚ, που θα γίνει το Σάββατο στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.
Ο Ηλίας Σπάθας από τον Πειραιά ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του ΠΑΟΚ, που θα γίνει το Σάββατο στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.
Η αναμέτρηση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η νίκη του «Δικεφάλου» με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στον τελικό. Στο παιχνίδι της Κυριακής μεταξύ Πανθρακικού και Ολυμπιακού ορίστηκε ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος από τα Τρίκαλα.
Να σημειωθεί ότι, όπως και στους πρώτους αγώνες, η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε και επιπρόσθετους βοηθούς περιοχής για τους δύο ημιτελικούς, τακτική που θα εφαρμοστεί και στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.