«Απατεώνες», «σεξολόγος» Ζουγανέλης και κος Γκρην ανεβαίνουν Θεσσαλονίκη
Η Σεξουαλική ζωή του κου & της κας Παπαχαραλάμπους
Οι επιτυχημένες θεραπείες του σεξολόγου Γιάννη Ζουγανέλη προς το αθηναϊκό κοινό στο θέατρο Χώρα ολοκληρώνονται την Κυριακή 24 Απριλίου.
Ο γιατρός, παρέα με τους ψυχαναλυόμενους Γεράσιμο Σκιαδαρέση και Τζόυς Ευείδη, θα ανέβει από τις 6 Μαϊου στη Θεσσαλονίκη στο θέατρο Εγνατία και το καλοκαίρι θα περιοδεύσει σε επιλεγμένες πόλεις σε όλη την Ελλάδα.
Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην
Η μεγάλη επιτυχία του θεατρικού χειμώνα του Τζεφ Μπάρον με τους Γιώργο Μιχαλακόπουλο και Τάσο Ιορδανίδη θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Αθήναιον για 20 μόνο παραστάσεις, από την Τετάρτη 8 Μαΐου.
Απατεώνες και Τζέντλεμεν
Mετά την επιτυχία που γνώρισε το μιούζικαλ στο Παλλάς, το δίδυμο Γιάννης Μπέζος και Πέτρος Φιλιππίδης, δίνει ραντεβού στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης από την Τετάρτη 8 Μαΐου και για λίγες μόνο παραστάσεις.
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου
Μαζί τους οι: Γιάννης Στόλλας, Γιάννα Παπαγεωργίου, Μαριάνθη Φωτάκη, Ηλίας Γιαννάκης, Θοδωρής Μπουζικάκος, Δημήτρης Κανέλλος, Μανώλης Χουρδάκης, Λήδα Καπνά, Αντώνης Αντωνάκος, Σταυρίνα Ψιμοπούλου, Σύνθια Μπατσή, Θανάσης Γιαννακόπουλος, Αντιγόνη Δούμου.
Προπώληση από τα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης στο Μέγαρο (τηλ.: 2310 895938-9) και στην πλατεία Αριστοτέλους καθώς και από το www.tch.gr.
Τιμές εισιτηρίων: 15€, 20€, 30€, 35€, 40€, 45€
20€ (παιδικό, φοιτητικό), 15€ (ανέργων).
Παραστάσεις: Τετάρτη έως Κυριακή στις 21:00
Στις παραστάσεις τις Τετάρτες και τις Πέμπτες ισχύει η προσφορά της COSMOTE, Deals for you
- Ιράν: Το κύμα αμφισβήτησης ενισχύεται, αλλά το καθεστώς θα αντέξει, λένε αναλυτές
- Σύρος: Στήριξη σε 100 παιδιά και τις οικογένειές τους
- Φουρνιέ: «Περιμένουμε μία δύσκολη μάχη με την Παρτιζάν – Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις εκεί»
- Αγωνία για την 16χρονη Λόρα – Βίντεο ντοκουμέντο από την άφιξή της στην Αθήνα
- Ο εισαγγελέας της Νότιας Κορέας ζητά την θανατική ποινή για τον πρώην πρόεδρο Γιουν
- Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ: «800 εκατ. από 64 δράσεις ΕΣΠΑ για ΜμΕ, μηδέν ευρώ δαπάνη – Είναι σκοπιμότητα, όχι ανικανότητα