Το απόγευμα της Πέμπτης η νέα κατάθεση Διώτη στην Προανακριτική
Το απόγευμα της Πέμπτης θα κληθεί να καταθέσει για τρίτη φορά στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης. Παράταση μέχρι τις 17 Ιουνίου των εργασιών της Προανακριτικής αποφάσισαν να ζητήσουν τα μέλη της, καθώς την Πέμπτη λήγει τυπικά η προθεσμία που είχαν.
Το απόγευμα της Πέμπτης θα κληθεί να καταθέσει για τρίτη φορά στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης.
Αυτό αποφάσισαν τα μέλη της Επιτροπής μετά τα νέα δεδομένα που προέκυψαν από την πραγματογνωμοσύνη της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών της ΕΛΑΣ στον φορητό υπολογιστή του κ. Διώτη.
Το πρωί της Πέμπτης θα καταθέσουν στην Προανακριτική πραγματογνώμονες της ΕΛΑΣ που επεξεργάστηκαν τα στοιχεία από τον φορητό υπολογιστή του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ.
Εν τω μεταξύ, παράταση μέχρι τις 17 Ιουνίου των εργασιών της Προανακριτικής αποφάσισαν να ζητήσουν τα μέλη της, καθώς την Πέμπτη λήγει τυπικά η προθεσμία που είχαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αφγανιστάν: Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το δικαίωμα του Πακιστάν «να αμύνεται» έναντι των Ταλιμπάν
- Βενεζουέλα: «Τα έσοδα από τις εξαγωγές πετρελαίου θα κατατίθενται απευθείας σε λογαριασμούς των ΗΠΑ»
- Κώστας Γρεβενίτης: Ανοίγουν τα στόματα στη μυστηριώδη εξαφάνιση του επιχειρηματία
- Υπόθεση Κώστα Γρεβενίτη: «Είχε εντάσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός του» – Τι αποκαλύπτει μάρτυρας
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Το καυτό εξάγωνο
- Πτώση στρατιωτικού αεροπλάνου στη Βολιβία – Τουλάχιστον 15 νεκροί – «Έβρεξε» λεφτά [βίντεο]
